Μενού
vasallos
Κωνσταντίνος Βασάλος | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν Κόκκινοι και Μπλε προκειμένου να υποδείξουν τον πρώτο παίκτη του Survivor που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Πριν από την ψηφοφορία, ωστόσο, ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα επεισόδιο. Αυτή τη φορά αντίπαλός του ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος επειδή μπήκε μπροστά όταν ο Τάκης ήθελε να μιλήσει με τον Μάριο Πρίαμο.

«Όταν παίζω και με γιουχάρεις, μη μου λες μετά συγχαρητήρια. Πριν μπήκες μπροστά για να μην μιλήσω με τον Μάριο. Πες του Μάριε να μη λέει ψέματα. Ας το δείξει η κάμερα. Όλο ειρωνεία. Κάνε στην άκρη να μιλήσω. Ρε φίλε είσαι απαίσιος. Έλα εδώ στην κάμερα μπροστά. Αυτά τα ριάλιτι σε κανέναν άλλον να τα κάνεις, όχι σε εμένα. Έλα ρε Ηλία που θέλεις και συζήτηση τώρα» είπε ο Τάκης. «Γιατί βλέπεις φαντάσματα; Δεν μιλούσες πολιτισμένα» απάντησε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στο συμβούλιο, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία της ψηφοφορίας προκειμένου να προκύψει ο πρώτος υπό αποχώρηση παίκτης για αυτή την εβδομάδα. Για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Με όπλο το χιούμορ του δεν μπορούσε να μην τρολάρει την υποψηφιότητά του αποκαλώντας τον εαυτό του υπερπαίκτη και πώς θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς! «Από πότε ψηφίζονται οι υπερπαίκτες; Θέλω να αποχωρήσω οικειοθελώς» ανέφερε!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.