Φινάλε έκανε ο πρώτος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι», με το συγκλονιστικό διπλό αιματοβαμμένο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/5) να αφήνει συγκλονισμένους τους τηλεθεατές.
Τα σχόλια στο Twitter πήραν «φωτιά» τόσο για το σενάριο, όσο και για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Από την αρχή του επεισοδίου η αγωνία χτυπούσε κόκκινο, με την εισβολή του Μηνά στο θέατρο.
Το παρανοϊκό σχέδιο του εκτελεστή στην πρόβα των παιδιών, έφερε ανατροπές και πολλούς θανάτους. Ο Νικόλας προσπαθούσε να σώσει όσα περισσότερα παιδιά και συναδέλφους μπορούσε από το μακελειό, όμως δεν τα κατάφερε.
Οι τηλεθεατές είδαν πολλούς από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες να πέφτουν νεκροί από τον αδίστακτο φονιά, τον Μηνά και ανατρίχιασαν, σχολιάζοντας «πώς θα το ξεπεράσω».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.