Μενού
apostolos-gkletsos
Απόστολος Γκλέτσος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιες ελληνικές σειρές της φετινής σεζόν έχει ξεχωρίσει, αλλά και τι είναι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο στη ζωή του. 

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο "Σασμός", το "Maestro", ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (Καβογιάννη) έσκισε», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος στις επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.  

Ωστόσο, όταν αναφέρθηκε στη συνέχεια στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τα καλά λόγια του Απόστολου Γκλέτσου δεν αφορούσαν τις υποκριτικές ικανότητες του δημιουργού του Maestro.

 «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του επιπέδου των άλλων. Θα μπορούσε να κάνει όλο το άλλο και να μην παίζει. Εκεί "μπατάρει" το πράγμα», σχολίασε. 

Σε ερώτηση τι φοβάται περισσότερο στη ζωή του, ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν είναι ο θάνατος, λέγοντας: «Κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά φοβάμαι να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν έξι χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.