Μενού
survivor-all-star-takis-katagkounias
Survivor All Star: Τάκης Καραγκούνιας | Glomex
  • Α-
  • Α+

Μία νέα κόντρα έχει γεννηθεί στα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο και στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο πρώτος ξέσπασε εναντίον του δεύτερου κατά τη διάρκεια της προσωπικής του συνέντευξης, ενώ στη συνέχεια και ενώ ο αγώνας μεταξύ Μπλε και Κόκκινων βρισκόταν σε εξέλιξη, οι τόνοι ανέβηκαν πολύ ανάμεσα στους δύο παίκτες. 

«Είμαι ο κακός χαρακτήρας στις ταινίες που φαντασιώνεσαι. Είσαι συνένοχος μαζί με τον Ηλία τον Γκότση, είσαι ένας Ιούδας πραγματικός που πρόδωσες τον άνθρωπο που επί δύο μήνες σε στήριζε που σε έχω δει να κλαις στην αγκαλιά του», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας. 

«Είσαι ο Ηλίας που βλέπαμε όλοι, ο οποίος έκανε προπόνηση 40 λεπτά πριν από τους αγώνες και λέγαμε "Τι υπερ-ήρωας είναι αυτός", ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας. Επειδή έτρωγες, Ηλία μου, από αυτά που σου έδινε ο Γκότσης», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παίκτης των Κόκκινων. 

«Δεν σε βλέπω καν, φίλε μου. Όσα τραγούδια να λες, όση θετική ενέργεια, όσο χαζοχαρούμενο να κάνεις ότι είσαι. Από εδώ και πέρα θα δεις ποιος είναι ο Τάκης. Δεν σε βλέπω καν. Αυτό έχω να σου πω μόνο», «προειδοποίησε» στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας. 

Ένταση ανάμεσα σε Ηλία και Τάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Στέλλα Ανδρεάδου, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στους δύο άνδρες με τον Ηλία να προειδοποιεί τον Τάκη ότι «Άμα ξαναβρίσεις σπίτια και μάνα, θα γίνει χαμός».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος του φώναξε: «Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα… Πότε έβρισα; Ψεύτη, τιποτένιε. Δεν ντρέπεστε λίγο; Δεν σέβεται τίποτα».  

Μάλιστα, στη συνέχεια, αφού νίκησε τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε ξανά κατά του Ηλία Μπόγδανου λέγοντάς του: «Εγώ δεν έχω βρίσει ποτέ μάνα, είναι ιερή η μάνα, παλιοψεύτη Μπόγδανε». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.