Μενού
survivor
survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Με την πλάτη στον τοίχο είναι η Κόκκινη ομάδα στο Survivor, αφού οι απανωτές ήττες έχουν προκαλέσει γκρίνιες. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Μελίνα Μεταξά έχουν δηλώσει πως έχουν πιεστεί ψυχολογικά από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι εξαιρετικά βαρύ. Στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία και οι Μπλε κατάφεραν να υπερισχύσουν ξανά και να διατηρήσουν το σερί τους. Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η κάλπη έδειξε πως οι δύο νέοι υποψήφιοι απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα. Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου. Ψέματα που δεν τα υιοθετεί η ομάδα μου. Αναφέρομαι στον Μπάρζτη και στον Μπόγδανο. Έχω πει αλήθειες και κάποιοι έχουν φοβηθεί. Προσπάθησαν να μου κάνουν κακό… Έχουν πει χίλια δύο ψέματα κι είναι μία φρικτή πραγματικότητα» ανέφερε απογοητευμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Νωρίτερα, η κατάσταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Ηλία Μπόγδανο ξέφυγε κατά την διάρκεια του δεύτερου αγωνίσματος για την ασυλία. Οι δυο τους καβγάδισαν άσχημα κι ο Ηλίας Μπόγδανος τον κατηγόρησε ότι έβρισε σπίτια και μανάδες. Ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης κι ότι ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιο.

Η ένταση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα. «Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις» είπε ο Τάκης όταν τον πλησίασε o συμπαίκτης του στο Survivor: «Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ…ου μου λέει και κάνει κ…οδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δε γίνεται να το κάνει συνεχώς».

Όταν άκουσε αυτά τα σχόλια ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε κάτι παραπάνω από έξαλλος: «Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Ψεύτη! Τιποτένιε! Που θα πεις ότι βρίζω σπίτια και μανάδες. Μίλα Ασημακόπουλε έχω βρίσει; Ναι, θα ρωτήσεις τον φίλο σου τον Μπάρτζη τον ψεύτη. Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Απομακρύνετε τον Μπόγδανο που μου την πέφτει. Εγώ είμαι στην ομάδα μου και με βρίζει και λέει ψέματα. Δεν έχω βρίσει μάνα ποτέ γιατί σέβομαι! Αυτός δεν σέβεται τίποτα! Ούτε τον θείο του τον συγχωρεμένο που ήταν φίλος μου. Δεν σέβεται τίποτα. Ψεύτη!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.