Μενού
sia-kosioni-skai
Σία Κοσιώνη | ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/6) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και έστρεψε τα «βέλη» του στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τη - μεταξύ άλλων - ότι έχει δημιουργήσει τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα στη χώρα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον τρόπο χειρισμού ορισμένων σημαντικών θεμάτων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων, Σίας Κοσιώνη (δείτε το βίντεο μετά το 17:50). 

«Μείον 7% οι πραγματικοί μισθοί και ακούω σήμερα, εδώ από τον ΣΚΑΪ στο πρωινό, δημοσιογράφο να λέει ότι "δεν έχουν μειωθεί οι μισθοί και αυτό απάντησε η κάλπη". Δεν απαντάει η κάλπη τίποτα. Ούτε αθωώνει η κάλπη τον κ. Καραμανλή ούτε αθωώνει η κάλπη αυτά που συνέβησαν στο Αρκαλοχώρι με τους σεισμόπληκτους ούτε αθωώνει η κάλπη ότι πάμε σε περιπέτειες δημοσιονομικές με επιλογή του κ. Μητσοτάκη», επεσήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θέλω να πω πως η Νέα Δημοκρατία έχει δημιουργήσει τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα στη χώρα, τεράστιο χρέος ξανά», πρόσθεσε. 

Όταν η Σία Κοσιώνη του απάντησε ότι «πάντως η χώρα πάει για επενδυτική βαθμίδα», άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με αναφορές από το παρελθόν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος: 

Ν.Α.: Θέλετε να σας πω κάτι; Τα ίδια λέγατε και με τον Καραμανλή, το λέω για όλα τα media.

Σ.Κ.: Τα λέγαμε για τον Καραμανλή;

Ν.Α.: Δεν μιλάω προσωπικά σε εσάς, μιλάω για όλα τα media.

Σ.Κ.: Όχι. Τι; Κάτι σας έχει πιάσει με τα media τώρα.

Ν.Α.: Που λέγανε «θωρακισμένη η ελληνική οικονομία», κέρδισε τις εκλογές του '07 και σε δύο χρόνια είχαμε μνημόνιο.

Σ.Κ.: Μα αυτά τα έλεγε ο Παπαθανασίου, δεν τα έλεγαν τα media, κύριε Ανδρουλάκη.

Ν.Α.: Τα αναπαρήγαγαν.

Σ.Κ.: Ε τι; Δεν θα αναπαράξουμε τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών; Τι είναι αυτό που λέτε;

Ν.Α.: Και όταν έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι η χώρα πάει στα βράχια, έλεγαν "μην ακούτε τα πράσινα παπαγαλάκια". Εγώ, λοιπόν, λέω σήμερα με ευθύτητα στον ελληνικό λαό πως σέβομαι τους φόρους σας. Όραμα μου είναι ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος και δίκαιη φορολόγηση διότι τα χρέη που συσσωρεύει ο Μητσοτάκης είναι χρέη ξανά για τις επόμενες γενιές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.