Μενού
deal
Ο Γιώργος «στρίμωξε» τον τραπεζίτη | Alpha
  • Α-
  • Α+

Αν σε θέλει... θα μπει, λένε στο ποδόσφαιρο και κάπως έτσι θα έπρεπε να νιώθει ο Γιώργος όταν από την αρχή του επεισοδίου του Deal που προβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, έβγαζε το ένα μικρό πόσο μετά το άλλο. Όπως είναι φυσικό αυτό έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον τραπεζίτη ο οποίος αναγκαζόταν να αυξάνει συνεχώς τις προσφορές του. Από 2.800 ευρώ, σε 6.000 ευρώ, από τις 11.000 ευρώ, στις 19.500 ευρώ και στις 22.000 ευρώ!

Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ο Γιώργος στο τέλος του 7ου γύρου είχε μείνει με τα δύο μεγάλα ποσά, 40.000 ευρώ και 60.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης του έκανε προσφορά 47.500 ευρώ κι εκείνος μίλησε στο τηλέφωνο με τον αδερφό του ώστε να ακούσει τη

γνώμη του. Έτσι, αποφάσισε να πάρει το ρίσκο.

 

Αρνήθηκε την προσφορά ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη και τελικά κέρδισε 40.000ευρώ που είχε στο κουτί του. Έφυγε από το παιχνίδι έχοντας πετύχει τον στόχο του, που ήταν να επενδύσει ένα ποσό στην οικογενειακή επιχείρηση και να κάνει δώρο στους γονείς του ένα ταξίδι στην Αλάσκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.