Μενού
masterchef-alexandros-antonelakis
MasterChef - Αλέξανδρος Αντωνελάκης | Star
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης αποχώρησε στον ημιτελικό του MasterChef 7 και εξήγησε στη Super Κατερίνα τον λόγο που αποφάσισε και φέτος να λάβει συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ταυτόχρονα γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν χρήστης ναρκωτικών και πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί.

«Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο. Βρήκα τη δύναμη γιατί κάποια στιγμή πίστεψα ότι ίσως γίνεται να αλλάξω, γιατί δεν το πίστευα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πήρα παραδείγματα από παιδιά που είχαν αλλάξει τη ζωή τους. Οπότε για αυτό και εγώ θέλησα να δώσω παρακάτω αυτό που πήρα», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του MasterChef.

«Πήγα στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, δεν θα μπορούσα αλλιώς μόνος μου και από εκεί είναι που είδα και τα παραδείγματα. Στην αρχή πήγα με το ζόρι, αλλά μετά είδα ότι γίνεται», πρόσθεσε. 

«Το πώς έμπλεξα είναι μεγάλη ιστορία. Έχει να κάνει από πολύ μικρή ηλικία και από τα βιώματά μου και τις παρέες σίγουρα, το περιβάλλον, τα οποία, βέβαια, πλέον τα γνωρίζω και μπορώ να τα αντιμετωπίζω", εξομολογήθηκε. 

Όσον αφορά τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή φέτος στο MasterChef, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης τόνισε: «Πέρσι πήγα για την εμπειρία, αλλά μετά από τα μηνύματα που δέχτηκα, είπα ότι φέτος ο μεγαλύτερος λόγος είναι ότι ήθελα να περάσω το μήνυμα σε παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.