Μενού
markelian-aliona-first-dates
Μαρκελιάν και Αλιόνα στο First Dates | Star
  • Α-
  • Α+

Ο 25χρονος Μαρκελιάν και η 22χρονη Αλιόνα είναι ένα από τα ζευγάρια του First Dates που ξεχώρισαν στο επεισόδιο της Κυριακής (04/06), καθώς η χημεία τους ήταν εμφανής από την αρχή του ραντεβού τους. 

Ο Μαρκελιάν μιλώντας στην κάμερα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι 25 ετών, είμαι από την Αλβανία και είμαι ψυκτικός. Ήρθα από την Αλβανία στην Ελλάδα, εντάξει δεν ήταν και επιλογή μου, μαζί με τους γονείς μου γιατί στην Αλβανία δεν ήταν και τόσο καλά τότε. Τώρα όμως έχει καλυτερέψει το πράγμα. Ξεκίνησα να δουλεύω από μικρός, εδώ ως σερβιτόρος, μετά ως ψυκτικός σε έναν φίλο του θείου μου και έμεινα εκεί για οκτώ χρόνια. Ακόμα εκεί είμαι».

Ο 25χρονος δήλωσε ότι του αρέσουν οι μελαχρινές και οι γυμνασμένες γυναίκες αλλά όχι εκείνες που βρίζουν.

«Σαν άνθρωπος είμαι λίγο περίεργος. Είμαι πολύ εγωιστής θα έλεγα, μιας και θυμάμαι πολλά από αυτά που θα μου κάνεις μα θα έρθει και η ώρα σου. Σε ένα πρώτο ραντεβού, για να περάσω εγώ ωραία, θεωρώ πως πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι η κοπέλα έτσι όπως την φαντάζομαι. Να μιλάω μαζί της, να είναι ευγενική και όμορφη», συμπλήρωσε μιλώντας για το πως θα ήθελε να είναι η κοπέλα.

Στο εστιατόριο του First Dates ταίρι του ήταν η Αλιόνα από τη Ρωσία της οποίας φετίχ είναι οι άνδρες να είναι… τριχωτοί!

«Είμαι 22 χρονών, βρίσκομαι στην Κρήτη, έχω έρθει από την Ρωσία και είμαι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό τμήμα. Θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ εύκολος άνθρωπος. Η μαμά μου θεωρεί ότι έχω πάρα πολύ δύσκολο χαρακτήρα, δεν συμφωνώ όμως με αυτό και πιστεύω ότι μπορώ να τα βρω με οποιονδήποτε. Μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο άνδρας φαίνεται σαν άνδρας, να έχει τρίχες, να είναι δυνατός για να νιώθω ασφάλεια μαζί του. Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να είναι κάτι σε 25 – 26 που θα είναι περίπου ήρεμος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Αλιόνα λίγο πριν συναντήσει τον Μαρκελιάν.

«Δεν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο για να τραβήξω την προσοχή του, φτάνει που απλά θα είμαι εκεί και θα έχω όλη την προσοχή του πάνω μου» συμπλήρωσε η νεαρή παίκτρια.

Μόλις έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις και ο παίκτης είπε στην Αλιόνα ότι κατάγεται από την Αλβανία, εκείνη τον εξέπληξε λέγοντας του κάποιες φράσεις στη μητρική του γλώσσα. «Έρχεται και μου μιλάει Αλβανικά! Λέω, τι έγινε ρε μάγκα;» αναφώνησε, με ενθουσιασμό, ο 25χρονος Μαρκελιάν στην κάμερα του First Dates. Σχόλια για το ραντεβού τους έγιναν και στο Twitter, όπου τρόλαραν τoν έρωτά του για την Αλιόνα, αλλά στο τέλος κατέληξαν πως οι δυο τους ταιριάζουν.

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.