Μενού
office
Google
  • Α-
  • Α+

Αν δεν έχεις δει ακόμα το βρετανικό, αλλά κυρίως το αμερικάνικο "The Office", πρέπει να το κάνεις αμέσως. Η σειρά που μάς έκανε όλους να ταυτιστούμε με αυτά που ζούμε στο γραφείο και τι γίνεται όταν έχεις ένα τοξικό αφεντικό, που είναι όμως και χαριτωμένο, όταν το ερμηνεύει ο Steve Carell.

Μετά από χρόνια, το The Office επιστρέφει, αλλά εντελώς διαφορετικό από αυτό που ξέραμε. Καταρχάς, θα είναι remake στην Αυστραλία και μάνατζερ θα είναι γυναίκα. Για την ακρίβεια, η κωμικός Felicity Ward. Η σειρά ξεκίνησε από τον Ricky Gervais με δύο μόνο κύκλους, αλλά έγινε φαινόμενο στις Η.Π.Α. με 9 κύκλους, από το 2005 έως το 2013. Και τώρα θα τη δούμε το 2024, από την πλατφόρμα Prime, σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες εργασίας.

office
Prime

Καταρχάς, θα είναι στην εποχή μετά-Covid, στην εταιρία για συσκευασίες Flinley Craddick. «Όταν οι μάνατζερ της Hannah Howard της λένε ότι κλείνει το κατάστημά της και όλοι θα πρέπει να δουλεύουν από το σπίτι, εκείνη κάνει υποσχέσεις ότι θα κρατήσει ενωμένη την επαγγελματική της οικογένεια. Βάζει στόχους που δεν μπορεί να φτάσει η ομάδα της».

Ο δημιουργός Ricky Gervais έχει ενθουσιαστεί με το νέο concept της σειράς που ξεκίνησε ο ίδιος το 2001. «Χαίρομαι πολύ με το αυστραλιανό remake της μικρής σειράς που ξεκίνησα στην αρχή αυτού του αιώνα. Η πολιτική των γραφείων έχουν αλλάξει κάπως αυτά τα 20 χρόνια, και έτσι ανυπομονούμε να δούμε τον νέο David Brent (το όνομα του δικού του ρόλου στο Office)».

gervais
Google

Είναι γεγονός ότι όσο και αν απολαμβάνουμε το αμερικάνικο sitcom, υπάρχουν ατάκες και επεισόδια που σήμερα δεν θα έφταναν στην οθόνη μας, αφού έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και το τι συνιστά παρενόχληση στον εργασιακό χώρο. Για αυτό λοιπόν, είμαστε έτοιμοι να δούμε ένα σύγχρονο "The Office" που θα προσαρμόζεται στα τωρινά δεδομένα και θα έχει γυναίκα επικεφαλής, ακόμα και αν είναι τοξική. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.