Μενού
nikos-koklonis
Νίκος Κοκλώνης | @nkoklonis
  • Α-
  • Α+

Νέα σελίδα ανοίγει στη συνεργασία ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και τον τηλεοπτικό σταθμό Open που είχε διακοπεί πριν από δύο χρόνια.

Ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει την υλοποίηση του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού μέσω της δικής του εταιρείας παραγωγής, Barking Well, στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού του σταθμού.

Η Barking Well βρίσκεται πίσω από την υλοποίηση μιας σειράς τηλεοπτικών παραγωγών, οι οποίες προβάλλονται με επιτυχία από διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως, μεταξύ άλλων: Just The Two Of Us, Super Κατερίνα, Χαμογέλα και Πάλι, Chart Show. Παράλληλα, πρόσφατα έγινε και το πρώτο εγχείρημα στη μυθοπλασία με τη σειρά IQ160 που προβάλλεται το τελευταίο διάστημα από το Star, σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση

Η ρήξη στη συνεργασία Νίκου Κοκλώνη και Open το 2021

Η ρήξη στη συνεργασία ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και το Open ήρθε πριν από δύο χρόνια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Just The Two Of Us που παρουσιάζει ο ίδιος να ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Alpha. 

Ταυτόχρονα, η Κατερίνα Καινούργιου και η Σίσσυ Χρηστίδου που παρουσίαζαν εκπομπές στην πρωινή ζώνη του σταθμού τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα αντίστοιχα, μετακόμισαν με νέες εκπομπές σε Alpha και Mega όπου παραμένουν μέχρι και σήμερα.

Από πλευράς του ο Νίκος Κοκλώνης - όταν είχε σταματήσει τη συνεργασία του με το Open πριν από δύο χρόνια - είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Τηλέραμα»:

«Είναι ένας κύκλος που έκλεισε. Μπορώ να πω ότι στην παρούσα φάση η Barking Well είναι διαφορετικών ταχυτήτων από το Open. Έτσι είναι οι συνεργασίες. Κάποιες ολοκληρώνονται, κάποιες ξεκινούν, κάποιοι στόχοι αλλάζουν, κάποιος βάζει πιο ψηλά τον πήχη και προχωρά. Έτσι είναι οι business. Αυτό είναι και το ενδιαφέρον εν τέλει σε όλες τις δουλειές, να μην υπάρχει στασιμότητα. Η BW εξελίσσεται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.