Η σειρά του Alpha «Σασμός» που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και πώς αυτός μπορεί να νικήσει τη βεντέτα συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, Τετάρτη (06/06) στις 21:00 η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη και την Αργυρώ για το θέμα του παιδιού. Εκείνοι προσπαθούν να της εξηγήσουν, αλλά δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια.
Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της Τζένης και του Μανόλη, και η αντίδρασή του είναι άσχημη. Ο Μαθιός και ο Αστέρης δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη μητέρα τους. Οδηγούνται σε μία απόφαση, η οποία θα πέσει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων.
Ο Ευθύμης συνεχίζει να πολιορκεί τη Στέλλα, που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Η Βασιλική προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, την ώρα που ο παπάς βασανίζεται από το δίλημμα για το αν πρέπει να της αποκαλύψει την αλήθεια για το Νικηφόρο. Η νύχτα που θα ακολουθήσει θα είναι μακρά και οι εξελίξεις απρόβλεπτες.
Σασμός: Το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (07/06)
Σασμός, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00 στον Alpha.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.