Μενού
survivor-all-star-konstantinos-vasalos-marialena-roumelioti
Survivor All Star: Κωνσταντίνος Βασάλος - Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Glomex
  • Α-
  • Α+

Καλά κρατεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο Survivor All Star ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στον Κωνσταντίνο Βασάλο με τους Νίκο Μπάρτζη και Γιώργο Ασημακόπουλο να σχολιάζουν στο αποψινό επεισόδιο ότι τους είδαν να τσακώνονται μακριά από τις κάμερες «για να μην εκτεθούν». 

Αφορμή για την κόντρα τους ήταν η ψήφος που έριξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Συμβούλιο του Νησιού της Δευτέρας (5/6) που οδήγησε στην υποψηφιότητά του. 

«Σαν τον σκύλο με τη γάτα» σχολίασε η Στέλλα Ανδρεάδου για τη συμπεριφορά των δύο παικτών, ενώ Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος τους «έδωσαν» στεγνά. 

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι που βγήκε και είπε η Μαριαλένα γιατί δεν με έπιασες να τα συζητήσουμε μόνοι μας και βγαίνεις στο Συμβούλιο κι από εδώ κι από εκεί. Μπορεί να έχουν τόσο καιρό προβλήματα και να μην τα συζητούν μπροστά στις κάμερες για να μην φανεί ότι δεν είναι όλα ωραία και ότι δεν είναι το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Προσπαθούν να τα λύνουν εκτός κάμερας για να μην εκτεθούν. Χθες το βράδυ εκεί που καθόμασταν στο δάσος, ήταν πιο πέρα ο Βασάλος κι η Μαριαλένα και μιλούσαν. Δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά και φώναζαν έντονα», ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης σε συζήτηση με τους Μπλε συμπαίκτες του.

«Μαριαλένα και Βασάλος, μεγάλη κοντρούλα γιατί έχω πιάσει εδώ στη ζούγκλα τους δυο τους χθες το βράδυ να τσακώνονται. Άρα, μια τέτοια φιλία πέντε μηνών βλέπουμε ότι η Μαριαλένα την πετά κατευθείαν στον κάδο ανακύκλωσης. Θέλει η Μαριαλένα να χαράξει μία στρατηγική και να είναι ο Σάκης ο μοναδικός άντρας στην Κόκκινη ομάδα και να την πάρει στις πλάτες του. Άρα, θα είναι ο Σάκης κι οι δύο κοπέλες. Τι καλύτερο σενάριο θα μπορούσε να ήταν αυτό;», δήλωσε από πλευράς του ο Γιώργος Ασημακόπουλος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.