Μενού
survivor-all-star-konstantinos-vasalos
Survivor All Star: Κωνσταντίνος Βασάλος | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρέθηκε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star στο στόχαστρο του Κωνσταντίνου Βασάλου, του Γιώργου Ασημακόπουλου, αλλά και του Νίκου Μπάρτζη εξαιτίας της ψήφου που έδωσε στον τελευταίο στο Συμβούλιο του Νησιού. 

«Σταυρούλα, Μπόγδανος, Στέλλα εννοείται πως θα ψήφιζαν Μπάρτζη. Ο Μάριος σου λέει γιατί να τον καλύψω τώρα; Βάλτον υποψήφιο με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο να φύγει ένας από τους τρεις, να πάω εγώ πιο εύκολα στον τελικό. Καλώς κάνει και σκέφτεται έτσι, αφού θα γίνει σύντομα ατομικό το παιχνίδι. 

Από την άλλη, Μάριε, σε έχει καλύψει μια φορά ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης. Ας ανταποδώσεις το δώρο που σου έκαναν. Γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες σέντρα; Όχι, έπρεπε να ψηφίσεις και εσύ τη Στέλλα», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος που είναι επίσης υποψήφιος αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης που έχουν στηρίξει στο παρελθόν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη έστρεψαν τα «βέλη» τους στον συμπαίκτη τους, λέγοντας πως η ψήφος του ήταν καθαρά θέμα στρατηγικής παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν το παραδέχτηκε.  

«Στο Συμβούλιο δεν έγινε κάτι κακό, απλά ο καθένας χαράζει τη δική του στρατηγική. Μια πορεία είναι το πώς θέλει να κινηθεί στο παιχνίδι. Εσείς ποια πορεία θέλετε να χαράξετε; Να διώξετε εμένα ή να σπάσετε το δίδυμο Νίκος Μπάρτζης - Γιώργος Ασημακόπουλος, για ποιο λόγο; Για να αποδυναμώσετε έναν από τους δύο. 

Εγώ έχω πραγματικά στεναχωρηθεί με τη συμπεριφορά του Μάριου γιατί… ρε Μάριε, σε έχουμε στηρίξει πάρα πολύ και εγώ και ο Νίκος και τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τον Νίκο στη σέντρα, που εμείς οι δύο σε έχουμε προστατεύσει σε ψηφοφορία σε εβδομάδες που δεν έφερνες πόντους και εμείς σε στηρίξαμε; Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό και δεν έπρεπε να ψηφίσει τον Νίκο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Από πλευράς του ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε: «Χθες πήγαμε στο Συμβούλιο και ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Ήξερα ότι θα ψηφιστώ εγώ και οι λόγοι είναι αυτονόητοι, όχι κακοί. Το να παίζεις στρατηγικά δεν το θεωρώ κακία. Σε ένα παιχνίδι είμαστε και ο καθένας θέλει να πάει παρακάτω. Το θέμα είναι ο τρόπος που θέλει να το κάνει. 

Και αφού ψηφίζεις στρατηγικά, πες "παιδιά, ψηφίζω στρατηγικά". Στρέιτ πράγματα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει αυτό που μου είπε ο Μάριος για τις νίκες που έχω φέρει το τελευταίο διάστημα. Δεν έχω πρόβλημα που με ψήφισε ο Πρίαμος, αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτή η διπλωματία».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.