Μενού
asimakopoulos
Γιώργος Ασημακόπουλος | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Νύχτα αποχώρησης για το Survivor και Μαχητές και Διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να δουν ποιος από τους παίκτες θα μαζέψει τις βαλίτσες του για Ελλάδα. Πριν από αυτό, ωστόσο, οι παίκτες αναφέρθηκαν στην πρόταση γάμου που έκανε ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Υπήρξε μία μικρή αμηχανία αλλά ταυτόχρονα υπήρχε και η χαρά ότι τελικά θα ζήσουν όντως μαζί για μια ζωή.

Σε ότι αφορά τα της αποχώρησης, υπενθυμίζεται πως στον τάκο αυτή την εβδομάδα, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση από το reality επιβίωσης, βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την κόκκινη ομάδα και ο Νίκος Μπάρτζης με τον Γιώργο Ασημακόπουλο από την μπλε ομάδα.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος! «Το περίμενα! Στάνταρ. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά γιατί θα πάω στους γονείς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω στην Ελλάδα. Νιώθω όμως και λύπη που θα αφήσω αυτόν τον μούργο εδώ πέρα και όλη την ομάδα. Τον Μάριο Πρίαμο και τη Σταυρούλα και τη Στέλλα και τον Ηλία γιατί πραγματικά εδώ πέρα αυτή είναι η προσωρινή μου οικογένεια με τα καλά και τα κακά της» είπε ο «Ασημακό» και πρόσθεσε:

«Μπορώ να πω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά, μόνο με θετικές σκέψεις και δεν κρατάω κανένα ίχνος αρνητισμού, κακίες και τσακωμούς. Τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι και σαφώς όλοι προσπαθούμε να το παίξουμε όμορφα και ωραία. Άρα νιώθω και μια ανακούφιση θα έλεγα. Απλά μπορώ να πω ότι η ζωή είναι έξω και οι αληθινοί μαχητές είναι εκεί έξω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.