Μενού
nikolouli
Αγγελική Νικολούλη | Φως στο Τούνελ
  • Α-
  • Α+

Με την υπόθεση του θανάτου της κτηνοτρόφου από την Καβάλα, ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ». Με αφορμή, λοιπόν, τα στοιχεία που υπάρχουν αλλά και όσα δεν έχουν εξετασθεί ακόμη, η δημοσιογράφος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη «μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα», όπως είπε.

«Α, δείτε την υπόθεση της Πάτρας, γιατί εγώ επανέρχομαι σε αυτήν επειδή έχει τύχει να την έχω ζήσει πάρα πολύ. Και κάποια στιγμή θα ήθελα και εγώ, επειδή σε δύο εβδομάδες θα σβήσουμε τα φώτα του «Τούνελ», θα ήθελα με τον τρόπο μου να στείλω και ένα μήνυμα και στη μητέρα της Πάτρας, εμμέσως πλην σαφώς εκείνη θα καταλάβει, θέλω να της θυμίσω κάτι, θα καταλάβει εκείνη, εμμέσως πλην σαφώς, ανθρώπινα, δικαστήριο είναι σε εξέλιξη, αλλά επειδή έτυχε να έχουμε μια άλλη, στενή επαφή εμείς, θα ήθελα να της θυμίσω κάτι, όταν θα είναι να κλείσουμε», είπε, με νόημα, η παρουσιάστρια.

Πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή

Και κάπως έτσι βγήκε και η «είδηση» για την εξέλιξη της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, οι περισσότερες εκπομπές της τηλεόρασης ήδη ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές τους για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πότε το «Τούνελ» θα σβήσει τα φώτα του, διακόπτοντας για τις διακοπές του καλοκαιριού. «Σε δύο εβδομάδες θα σβήσουμε τα φώτα του ‘Τούνελ’», είπε η δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.