Μενού
maria-anastasopoyloy
Μαρία Αναστασοπούλου | ANT1
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA φιλοξενήθηκε η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή της εμεπιρία στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά και στις συζητήσεις που έχουν γίνει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 

«Ο Γιώργος φέτος απέδειξε πως παρότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει φτιάξει την πρωινή ζώνη και όλοι οι υπόλοιποι στη συνέχεια ακολουθήσαμε αυτά τα βήματα, και κάνει αυτή τη δουλειά 32 χρόνια, πως μπορεί να γίνει και αλλιώς και πήγε καλύτερα από όσο περίμενα πως θα πάει» ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου είπε πως στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να μπει σε μία ομάδα που είναι ήδη χτισμένη και έπρεπε να προσαρμοστεί αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγορα. «Δεν είναι εύκολο αλλά με έναν τρόπο τα βρίσκουμε. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο με αυτήν την  εμπειρία αλλά ακούει και τη δική σου άποψη και πρόταση για την εκπομπή. Εγώ λειτουργώ με κάποια πλαίσια και κουτάκια. Η συμφωνία μου με τον Ant1 είναι πως πάω να συνεργαστώ με τον Γιώργο. Δεν έγινε καμία κουβέντα για να είμαι μόνη μου του χρόνου και δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό. Αν υπάρχει κάποια σκέψη δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά εγώ δύσκολα μπορώ να φανταστώ το ‘’Καλημέρα Ελλάδα’’ χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη. Όποιος και να κάνει την εκπομπή εμένα θα μου ξινίσει. Το ‘’Καλημέρα Ελλάδα’’ έχει δίπλα τον Γιώργο Παπαδάκη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA