Στη σκιά του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο, καθώς και του τριήμερου εθνικού πένθους διεξάγεται ο αποψινός τελικός του MasterChef. Παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, πάντα η ανακοίνωση του αποτελέσματος γίνεται σε ζωντανή μετάδοση.
Έτσι, όταν εμφανίστηκαν ζωντανά στις οθόνες μας οι τρεις κριτές, δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο ναυάγιο που έχει στερήσει τη ζωή σε 79 μέχρι στιγμής νεκρούς μετανάστες.
«Καλησπέρα ζωντανά από την κουζίνα του MasterChef. Η σημερινή μέρα, δυστυχώς, δεν μπορεί να είναι ακριβώς όπως την είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε ένα τραγικό γεγονός και θρηνούμε ανθρώπινες ζωές. Δυστυχώς, πολλά πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα για πολύ κόσμο δεν είναι» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και στη συνέχεια έδωσε «πάσα» για διαφημίσεις.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.