Μενού
giorgos-papadakis-ant1
Γιώργος Παπαδάκης - Καλημέρα Ελλάδα | @Καλημέρα Ελλάδα ANT1
  • Α-
  • Α+

Ανανέωσε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον ΑΝΤ1, στον οποίο βρίσκεται για περισσότερα από τριάντα χρόνια, ενώ πλέον ο ρόλος του δημοσιογράφου στον σταθμό διευρύνεται, αφού εκτός από την παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ο ίδιος θα αναλάβει και Σύμβουλος Ενημερωτικών Εκπομπών του σταθμού.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση και τη διεύρυνση της επιτυχημένης και πολυετούς συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει την παρουσίαση του "Καλημέρα Ελλάδα", της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Ενημερωτικών Εκπομπών του σταθμού.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πολυετή εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του κύρος θα συνεχίσει να συμβάλλει, στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των τηλεθεατών». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA