Με μια λιτή ανακοίνωση ο ANT1 ολοκληρώνει επισήμως της συνεργασία του με τη Μαρία Κορινθίου η οποία τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.
Η ανακοίνωση του ANT1
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση με την οποία ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τη Μαρία Κορινθίου.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο προηγήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου: «Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το Πρωινό. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου στο Open Weekend λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του ANT1.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.