Μενού
vasalos
Κωνσταντίνος Βασάλος | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Λίγοι ήταν αυτοί που μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, θα έφευγε από reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πριν από την τελική πεντάδα. Κάποιοι δεν πίστεψαν καν τα spoilers που από χθες το πρωί, ανέφεραν πως η έκπληξη θα γίνει. Τελικά, το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και άπαντες σοκαρίστηκαν!

«Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό», είπε ο εμβρόντητος Κωνσταντίνος Βασάλος, τη στιγμή που ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της «κάλπης». Ο Γιώργος Λιανός του είπε πως, δυστυχώς για εκείνον, δεν είναι χιούμορ και ο Βασάλος ανέφερε:

«Κανένα πρόβλημα. Έφτασε το τέλος. Θα αποχωρήσω θα πάω στο σπίτι μου και όλα καλά. Είναι λύτρωση για μένα το ότι αποχωρώ. Εγώ πάω σπίτι μου και οι υπόλοιποι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα να φύγω. Είναι σεβαστή, όμως, η απόφαση του κοινού».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε ποιος ή ποια θα ήθελε να είναι ο/η νικητής/τρια του Survivor All Star και ο Βασάλος απάντησε:

«Αντικειμενικά ή τον Σάκη ή την Σταυρούλα αλλά δεν θα επιλέξω κάποιον από τους δυο. Ας το πάρει ο καλύτερος. Ο Σάκης έχει έναν εκπληκτικό χαρακτήρα που δεν αλλάζει μέσα στις δυσκολίες. Από την άλλη η Σταυρούλα είναι η καλύτερη γυναίκα που έχει περάσει ποτέ από το Survivor. Οπότε ας αποφασίσει ο κόσμος και ας το πάρει ο καλύτερος».

Φεύγοντας ζήτησε απ΄ όλους να του φωνάξουν ένα «Όχι, Κώστα, δεν πειράζει», επιθυμία που ικανοποίησε ακόμα και ο Γιώργος Λιανός και κάπως έτσι, μέσα σε γέλια και χαμόγελα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πήρε τη δάδα του και αποχώρησε από το reality επιβίωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA