Μενού
alimperti
Σοφία Αλιμπέρτη | Ant1
  • Α-
  • Α+

Παλαιό και έμπειρο στέλεχος της ελληνικής τηλεόρασης σε πρόσφατη έξοδό του στον κήπο γνωστού εστιατορίου του Κέντρου παραλλήλιζε τις τηλεοπτικές σχέσεις (μεταξύ προσώπων αλλά και προσώπων – καναλιών) με τις ερωτικές.

Μάλλον δεν είχε άδικο… Ζωηρά και με πολλές προσδοκίες ταιριάσματα οδηγούνται σε άδοξους χωρισμούς, οι εντάσεις on και of camera είναι καθημερινό φαινόμενο, ενώ πολυδιαφημισμένοι γάμοι οδηγούνται σε ηχηρά διαζύγια.

Αυτό μάλλον συμβαίνει στην περίπτωση της Σοφίας Αλιμπέρτη και του ΑΝΤ1. Η τηλεοπτική επανασύνδεση μεταξύ των δύο πλευρών μετά από 15 χρόνια μάλλον θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα και σε αυτή την ιστορία οι αιτίες διαζυγίου είναι σύνθετες.

Τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πως υπάρχει ρήξη μεταξύ Barking Well Media και ΑΝΤ1 με το κανάλι του Αμαρουσίου να έχει αποφασίσει να ολοκληρωθεί φέτος η συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. 

Το ίδιο βέβαια ισχύει και από την άλλη πλευρά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 με διαμεσολαβητή την Barking Well Media (με την οποία έχει ισχυρό συμβόλαιο συνεργασίας) για το «Ζήσε Αλλιώς» μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν.

Υπήρχε μια πρόβλεψη ανανέωσης της εκπομπής μέχρι τον προσεχή Δεκέμβρη ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ήταν κάτι υπογεγραμμένο. Φαίνεται λοιπόν πως μέσα στο καλοκαίρι θα προβληθούν όλα τα επεισόδια που προέβλεπε η αρχική συμφωνία (60 τον αριθμό) και στη συνέχεια η εκπομπή θα ολοκληρωθεί.

Τουλάχιστον στη συχνότητα του ΑΝΤ1 καθώς ήδη ακούγεται έντονα πως είτε το «Ζήσε αλλιώς» θα μετακομίσει ως έχει στην απογευματινή ζώνη του Open ή η Σοφία Αλιμπέρτη θα έχει ρόλο κλειδί στο νέο «Fame Story» του Star. Άλλωστε ήταν και η τελευταία του παρουσιάστρια το 2006 στον ΑΝΤ1. 

Σε τροχιά διαζυγίου Έλενα Χριστοπούλου - ΣΚΑΪ 

Οι μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις έχουν αποβεί άκαρπες και μάλλον ένας ακόμη επίλογος θα γραφτεί στο τέλος της φετινής σεζόν. Αυτός στη συνεργασία της Έλενας Χριστοπούλου με τον ΣΚΑΪ.

Στο ραντεβού της μάνατζερ που έγινε με στέλεχος του ΣΚΑΪ δεν της προτάθηκε η παραμονή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Κάτι που λέγεται πως αρχικά αιφνιδίασε και εν συνεχεία μάλλον απογοήτευσε την Έλενα Χριστοπούλου.

Όμως στο τραπέζι έπεσε η ιδέα να συμπαρουσιάσει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα την εκπομπή DOT που μετά από μια μικρή παραμονή στο Star επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αρχική απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου ήταν αρνητική. Οι συζητήσεις ωστόσο μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί

Σε αρχικό στάδιο το φλερτ Μαλέσκου - Open 

Δεν έχει γίνει ακόμη η επίσημη πρόταση στην Ιωάννα Μαλέσκου για ραντεβού με το Open. Έχει γίνει όμως σύμφωνα με πληροφορίες μια πρώτη κρούση προς την παρουσιάστρια για την ακρίβεια ένα διερευνητικό τηλεφώνημα.

Στο Open αυτή τη στιγμή προέχει το στήσιμο του καλοκαιρινού πρωινού με επικρατέστερους παρουσιαστές την Φελίσια Τσαλαπάτη, την Μαριάντα Πιερίδη και τον Τριαντάφυλλο αλλά και η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Μπέτυ Μαγγίρα και την Ελένη Τσολάκη για την επόμενη σεζόν.

Αμέσως μετά και αφού διαπιστωθούν οι ανάγκες που υπάρχουν για την ενίσχυση της ψυχαγωγίας θα προχωρήσουν οι επαφές με τα καινούργια πρόσωπα. Στη λίστα αυτή προτεραιότητα έχει η Ιωάννα Μαλέσκου πάντα για την παρουσίαση ζωντανής ψυχαγωγικής εκπομπής εάν και δεν θα πρέπει να αποκλείεται και το γεγονός να της προταθεί κάποιο format (τηλεπαιχνίδι, σόου κτλ).

Η Ιωάννα Μαλέσκου ως γνωστόν μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ απείχε όλη τη σεζόν και αφιερώθηκε στη δημιουργία της οικογένειάς της. Τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στα εγχώρια τηλεοπτικά δρώμενα.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA