Μετά τη μικρή παύση με αφορμή τις εκλογές 2023, το Survivor All Star επιστρέφει αύριο Δευτέρα (26/6) στον ΣΚΑΪ με νέο επεισόδιο.
Το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει στην τελική ευθεία και μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού, αυτή την εβδομάδα θα έχουμε όχι μία, όπως συνηθίζεται, αλλά δύο αποχωρήσεις.
Δευτέρα (26/6), Τρίτη (27/6) και Τετάρτη (28/6) οι παίκτες θα αγωνιστούν για την ατομική ασυλία και σύμφωνα με τα spoilers, όλες θα τις κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης.
Όσον αφορά τους υποψηφίους, ο πρώτος θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ δεύτερη θα βγει η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο MVP των ημερών θα υποδείξει έναν ακόμα υποψήφιο, τον Ηλία Μπόγδανο.
Σύμφωνα με τα spoilers, μεταξύ των τριών αυτός που θα αποχωρήσει το βράδυ της Τρίτης (27/6) θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.
Από κει και πέρα τα spoilers αποκαλύπτουν και ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (29/6) και αυτή είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία θα βρεθεί συνυποψήφια με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη.
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ντελιβερά που έριχνε πέτρες στον κόσμο: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
- Πέθανε ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ: Θρήνος στο παγκόσμιο μπάσκετ
- Σκορδά για Κοσιώνη: «Ξαφνικά γίνεται μια αποκαθήλωση - Λες και την είχανε άχτι»
- Αυτός ήταν ο κανόνας που έπρεπε να ακολουθούν πιστά όλα τα «κουνελάκια» του Playboy μέσα στην έπαυλη του Χέφνερ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.