Μενού
survivor-paiktes
Survivor All Star | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor All Star και απόψε Δευτέρα (26/6) λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την ατομική ασυλία, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στους παίκτες πώς θα προκύψουν οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα, υπενθυμίζοντας ότι θα έχουμε δύο αποχωρήσεις. 

Μάλιστα, τους ανακοίνωσε ότι «ο πολυτιμότερος παίκτης» ή «η πολυτιμότερη παίκτρια» (MVP) θα είναι αυτός που θα υποδεικνύει τον τρίτο υποψήφιο. 

«Να σας φρεσκάρω λιγάκι τη μνήμη σας. Τα είπα και στο προηγούμενο Συμβούλιο αποχώρησης. Θα σας εξηγήσω πώς θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα. Θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας κι από κάθε αντίστοιχο συμβούλιο, θα προκύπτει ένας υποψήφιος», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός. 

«Στο δεύτερο Συμβούλιο, όμως, πέρα από τις δικές σας ψηφοφορίες, θα προκύψει άλλος ένας υποψήφιος. Με ποιον τρόπο; Αυτό θα το υποδείξει ο MVP ή η MVP και των δύο αγώνων ασυλίας. Όποιος δηλαδή ή όποια συγκεντρώσει τις περισσότερες νίκες, στο δεύτερο Συμβούλιο θα υποδεικνύει άλλον έναν υποψήφιο. Έτσι, θα φτάνουμε στους τρεις», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

«Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, ο παίκτης που θα βγει υποψήφιος, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, θα έχει το δικαίωμα κερδίζοντας και παίρνοντας αυτό το κολιέ, να διώξει την υποψηφιότητα από πάνω του και να υποδείξει κάποιον άλλο στη θέση του», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA