Μενού
bartzis
Νίκος Μπάρτζης | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί, όλοι οι παίκτες του Survivor αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για μια θέση στον μεγάλο τελικό του reality επιβιωσης. Μέσα σε αυτή τη μάχη, όπως είναι φυσικό, δε λείπουν οι εντάσεις. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει αρχίσει να αισθάνεται παραγκωνισμένη από τους συμπαίκτες και δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι φταίει. Δήλωσε, μάλιστα, προδομένη, κυρίως από τον Μάριο και τη Στέλλα που φαίνεται να έχουν αλλάξει στρατόπεδο και να μη στέκονται στο πλευρό της:

«Και ο Μάριος και η Στέλλα γύρισε να πει ότι πρόδωσα την Μπλε ομάδα… Όλοι ήθελαν να δικαιολογήσουν την ψήφο τους. Από τον Μάριο αυτό δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Με απογοήτευσε πάρα πολύ. Το αστείο είναι ότι όταν γυρίσαμε με τον Ηλία στην καλύβα, μου είπε: αν θες να μιλήσουμε, είμαι εδώ. Η απάντησή μου ήταν ότι δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, μου τα είπες όλα στο συμβούλιο. Να πούμε τώρα που έμεινα; Τόσες ημέρες δεν μπορούσες να μου μιλήσεις; Το συναίσθημά μου είναι ξεκάθαρα απογοήτευση, προδοσία να πω;»

Με αυτά και με αυτά, οι παίκτες ρίχτηκαν στη σκληρή μάχη για τη διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας και για άλλη μία φορά ο Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που κατάφερε να την πάρει μέσα από τα χέρια των υπολοίπων. Όσον αφορά την πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας, δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη αφού ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε ξανά στον τάκο για το τυπικό της διαδικασίας.

Ο παίκτης μπορεί να μην είναι ο καλύτερος αγωνιστικά, αλλά έχει αποδείξει ότι έχει ρεύμα στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τον έχει «σώσει» κάθε φορά που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA