Αυλαία για το My Style Rocks αφού το απόγευμα της Πέμπτης (29/6) προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία φόρεσε ένα φόρεμα διά χειρός Στέλιου Κουδουνάρη, ενώ στην αρχή του επεισοδίου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.
Οι πέντε κοπέλες που έφτασαν στον τελικό ήταν η Emilia Vodos, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Όλγα Κοτλιδά, η Αναστασία Σαμαρά και η Σελένη Φωτιάδη, αλλά τον τίτλο της πιο καλοντυμένης και το έπαθλο των 30.000 ευρώ διεκδίκησαν η Emilia και η Όλγα.
Μέχρις ότου το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίσει τα δύο κορίτσια έφεραν στο πλατό την αγαπημένη τους εμφάνιση από όλα τα επεισόδια του My Style Rocks.
Στη συνέχεια ήρθε η ώρα η Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώσει ποια από τις δύο είναι η μεγάλη νικήτρια.
«Έχω στα χέρια μου τον φάκελο με τα αποτελέσματα και θα σας ανακοινώσω ότι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks που θα κερδίσει το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η βασίλισσα του στιλ που θα κερδίσει έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η φετινή νικήτρια του My Style Rocks είναι η Όλγα Κοτλιδά», είπε η παρουσιάστρια.
«Τρέμω, είμαι ενθουσιασμένη, είμαι πολύ συγκινημένη με όλα αυτά τα τέλεια πράγματα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με ψηφίσατε, σας ευχαριστώ», δήλωσε, μεταξύ άλλων η Όλγα Κοτλιδά, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της, ενώ εξομολογήθηκε ότι πίστευε στη νίκη της από την πρώτη ημέρα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.