Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή (30/6) στις 21:00 ο αστυνόμος Κουράκος μαζί με τον Στράτο και τον Βαγιάκο πηγαίνουν στο σπίτι του Χάρη και τον συλλαμβάνουν μπροστά στα μάτια της Ρένας.
Το χειρουργείο της Ασπασίας ολοκληρώνεται με επιτυχία και όλοι νιώθουν ανακουφισμένοι. Όταν έρθει η ώρα που θα επιστρέψει στο σπίτι, θα την επισκεφθούν η Δήμητρα και ο Ορέστης. Η έξοδος της Βασιλικής με τον Μιλτιάδη ενοχλεί τον Φίλιππο και το ζευγάρι έρχεται πάλι σε αντιπαράθεση.
Ο Δημοσθένης δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην Ασπασία και της εκφράζει για πρώτη φορά μετά από καιρό πόσο την αγαπάει. Ο Κωνσταντίνος κάνει πρόταση συνεργασίας στον Χρήστο για να προχωρήσουν με την επιχείρηση catering και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια. Ο Δημοσθένης επιστρέφει στο σπίτι και η Ασπασία συγκινείται. Φωτιά ξεσπάει στο σπίτι των Στεφανέων την ώρα που μέσα κοιμούνται η Χάιδω, η Βασιλική και το μωρό.
Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Παρασκευής (30/06)
Η Γη της Ελιάς: Από Κυριακή έως Παρασκευή στις 21:00 στο Mega
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
- «Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιογραφίες, τις γράφει»: Η ζωή του ανθρώπου πίσω από τα memes του διαδικτύου
- «Τι κάνετε ρε παιδιά»: Τρένα παραβίασαν το κόκκινο οκτώ φορές μέσα σε λίγους μήνες
- Ίκερ Κασίγιας: Το «στενό μαρκάρισμα» σε 20χρονη καλλονή που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία
- Νέα έφοδος της ΕΛΑΣ σε γκαλερί του Τσαγκαράκη στην Γλυφάδα: Φορτώνουν πίνακες σε φορτηγό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.