Μενού
andreadou
Στέλλα Ανδρεάδου | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Το Survivor All Star μετράει αντίστροφα για τον τελικό στο Γαλάτσι, με τους παίκτες να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην Αθήνα. Στο τελευταίο Συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους πως ο Σάκης Κατσούλης έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στον Ημιτελικό στο Γαλάτσι, αφού αναδείχθηκε MVP στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζεται πως στην τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, πρώτος υποψήφιος ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ στη δεύτερη ψηφοφορία βγήκε στον τάκο η Στέλλα Ανδρεάδου.

Βάσει κατάταξης, ήταν εκείνη που αποχώρησε και έφτασε μέχρι την πέμπτη θέση. Αν και στην αρχή στο συμβούλιο ισχυρίστηκε ότι νιώθει πώς θα είναι στο Γαλάτσι, κάτι όμως που δεν έγινε. Όπως δήλωσε κατά την αποφώνησή της, ήξερε ότι θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει τονίζοντας μάλιστα ότι θα ήθελε για νικητή τον Μάριο Πρίαμο.

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μάριος Πρίαμος και Νίκος Μπάρτζης είναι η τελική τετράδα που θα πάει στο Γαλάτσι για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA