Μενού
mpetty-maggira
Μπέττυ Μαγγίρα | NDP
  • Α-
  • Α+

Επίσημα σφύριξε το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, μιας τηλεοπτικής περιόδου ιδιαίτερα ανταγωνιστικής που είχε στην κυριολεξία τα πάντα: Πολλές σειρές (περισσότερο δράματα, λιγότερο κωμωδίες), διαφορετικού ύφους και θεματολογίας ψυχαγωγικές εκπομπές, ριάλιτι που είδαν την τηλεθέασή τους να υποχωρεί αισθητά, ενημερωτικές εκπομπές που στην πρωινή ζώνη τα πήγαν καλύτερα σε σχέση με τη σεζόν '21 – '22, αλλά συρρικνώθηκαν έως και εξαφανίστηκαν στη βραδινή ζώνη και αρκετά τηλεπαιχνίδια με κάποια να τα πηγαίνουν καλά και άλλα όχι.

Στις τηλεοπτικές ειδήσεις της σεζόν συγκαταλέγεται η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star μετά από εννέα χρόνια συνεργασίας, αλλά και τελικά η αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το Open που έγινε στο 92' της λήξης της φετινής σεζόν. 

Ο ΑΝΤ1 πρότεινε, η Μπέττυ αποφασίζει 

Σχεδόν κλεισμένη είναι η συμφωνία της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και φυσικά εκτός απροόπτου ή «ατυχήματος» στα ψιλά γράμματα της συμφωνίας την τελευταία στιγμή. «Αρχιτέκτονας» αυτής της προσέγγισης που ξεκίνησε από φλερτ και δείχνει να καταλήγει σε γάμο είναι η Χρύσα Μασούρου που αποχώρησε πριν από λίγους μήνες από το Open και ανέλαβε υψηλή θέση στη διοικητική πυραμίδα του ΑΝΤ1.

Είχε άριστη συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα στο Open. Η Μπέττυ Μαγγίρα βλέποντας πως δημιουργείται ένα πιο ευνοϊκό και ασφαλές περιβάλλον για την ίδια ήταν εκείνη που σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, έληξε τις συζητήσεις με την Barking Well Media για την παραμονή της στην πρωινή ζώνη του Open.

Της ζητήθηκαν περιεχομενικές αλλαγές στο «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα;», αλλαγές συνεργατών μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ φαίνεται τελικά πως τέθηκε - και δικαίως από την πλευρά της εταιρίας παραγωγής - και θέμα ρήτρας τηλεθέασης.

Η πρόταση του ΑΝΤ1 προς την Μπέττυ Μαγγίρα είναι ευέλικτη και θα συγκεκριμενοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Οι βασικοί πυλώνες είναι χαλαρή ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο με κάποια από τα μέλη της υπάρχουσας ομάδα της και αργότερα θέση κριτή στο «Your Face Sounds Familiar» ή ακόμη και η παρουσίαση του show αν και εφόσον η Ζέτα Μακρυπούλια απορρίψει οριστικά την πρόταση του καναλιού του Αμαρουσίου.

Καθώς η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη, δεν αποκλείεται η εκπομπή του Σαββατοκύριακου να είναι για τη μεσημεριανή ζώνη και όχι απαραίτητα για την πρωινή. Πλέον θα πρέπει να αναμένονται οι ανακοινώσεις. 

Η Αλιμπέρτη, η Τσολάκη και ο άγνωστος Χ στην πρωινή ζώνη του Open 

Δεν έδειξαν να αιφνιδιάζονται από τις τελευταίες εξελίξεις στην Barking Well Media μετά τη λήξη των συζητήσεων με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τώρα σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Σαφώς θα υπάρξει πλήρης ανασχεδιασμός του ψυχαγωγικού προγράμματος του Open σε όλα τα επίπεδα με κύρια στόχευση της άνοδο της τηλεθέασης, αλλά και μεγαλύτερη απήχηση των υπό σχεδιασμό εκπομπών σε διαφημιστικές εταιρίες και media shops.

Άλλωστε, η διαφημιστική δαπάνη λόγω του ευρύτερου ευνοϊκού κλίματος που διαμορφώνεται στην αγορά αναμένεται να αυξηθεί στην τηλεόραση. Ο στόχος σε πρώτη φάση είναι να πάει καλά το καλοκαιρινό πρωινό με Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλο, ώστε να «χτιστεί» η βάση της ζώνης.

Τώρα, όσον αφορά στη χειμερινή σεζόν, το πρώτο σενάριο θέλει την Ελένη Τσολάκη να μετακομίζει από το Σαββατοκύριακο στην καθημερινή ζώνη. Κάτι που θα γίνει φυσικά μόνο εάν το θελήσει η ίδια, καθώς η πρώτη σε πολύ καλό κλίμα συζήτηση της προηγούμενης Τρίτης 6 Ιουλίου αφορούσε στο στήσιμο της εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

Η Barking Well εξερευνά και το κατά πόσον θα ενδιέφερε και τη Σοφία Αλιμπέρτη να μπει σε μια τόσο ανταγωνιστική ζώνη όσο είναι η πρωινή τις καθημερινές. Σε κάθε περίπτωση, φυσικά, η Σοφία Αλιμπέρτη θα έχει θέση στο νέο πρόγραμμα του Open. Συζητούνται και άλλες εναλλακτικές που αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.