Μενού
ioanna-maleskoy
Ιωάννα Μαλέσκου | NDP
  • Α-
  • Α+

Eν αναμονή των τελικών αποφάσεων στο Open για την πρωινή ζώνη της νέας σεζόν αν και μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής (09/07), το ψυχαγωγικό του Open αλλά και τα στελέχη της Barking Well Media είχαν επικεντρωθεί στην πρεμιέρα του θερινού πρωινού προγράμματος «Καλοκαίρι #yes» με την Μαριάντα Πιερίδη, τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη.

Εάν η Ελένη Τσολάκη αποδεχθεί την πρόταση να μετακινηθεί στην καθημερινή πρωινή ζώνη του Open την νέα σεζόν, αυτή του Σαββατοκύριακου θα αναλάβει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Διαφορετικά θα παραμείνει η Ελένη Τσολάκη στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, η Σοφία Αλιμπέρτη θα συνεχίσει το «Ζήσε αλλιώς» που ολοκληρώνεται στον ΑΝΤ1 και θα συνεχιστεί η αναζήτηση για το πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη.

Σε αυτή την περίπτωση είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να είναι παρουσιάστρια του νέου πρωινού προγράμματος του Open η Ιωάννα Μαλέσκου. Έχει υπάρξει ήδη προσέγγιση με την παρουσιάστρια χωρίς όμως ακόμη οι δύο πλευρές να έχουν κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με συγκεκριμένη πρόταση πάνω σε αυτό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φέρεται να είχε δεχθεί πρόταση και την περίοδο που στη διοίκηση του σταθμού ήταν ο Γιάννης Λάτσιος και η Χρύσα Μασούρου όμως τότε δεν προχώρησε η συνεργασία.

Πάντως, στην παρούσα χρονική συγκυρία το στήσιμο του νέου Open αφορά στο daytime (ημερήσιο πρόγραμμα) καθώς στη βραδινή ζώνη θα παραμείνουν οι ξένες ταινίες.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.