Μενού
Τι Ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;
Τι Ψυχή θα παραδώσεις, μωρή; | Mega
  • Α-
  • Α+

Σε ορισμένες σειρές κάποιοι ρόλοι έχουν ταυτιστεί με τους ηθοποιούς που τους υποδύθηκαν και δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε άλλους στη θέση τους, αλλά όπως θα δούμε στη συνέχεια, ορισμένοι ηθοποιοί που τους λατρέψαμε για την ερμηνεία τους σε κάποιες από τις πλέον «κλασικές» ελληνικές σειρές δεν ήταν καν η πρώτη επιλογή των δημιουργών. 

Αντίθετα, πήραν τον ρόλο είτε επειδή κάποιοι συνάδελφοί τους είχαν νωρίτερα αρνηθεί την πρόταση που τους είχε γίνει είτε γιατί οι παραγωγοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αντικατάσταση για λόγους που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχουν γίνει γνωστοί ούτε μέχρι σήμερα. 

Στο Παραπέντε

Η Σμαράγδα Καρύδη στη θέση της Κάτιας Δανδουλάκη

Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς την «Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου» από το θρυλικό «Παραπέντε με άλλη μορφή από αυτή της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία κέρδισε το κοινό από την πρώτη της σκηνή. 

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Γιώργος Καπουτζίδης, η πρώτη του επιλογή για τον ρόλο ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία, μάλιστα, είχε ενθουσιαστεί με το σενάριο, αλλά δεν μπορούσε να πει το «ναι» γιατι είχε κλείσει στη σειρά του Mega, «Βέρα στο Δεξί».

Η ίδια έχει πει χαρακτηριστικά: «Αυτό που μου έτυχε ήταν να συμφωνήσω να είμαι στο "Βέρα στο δεξί" και την επόμενη μέρα να έρθει ο Καπουτζίδης και να μου προτείνει τον ρόλο της Ντάλιας στο "Παρά πέντε". Εκεί ομολογώ ότι έσκασα, γιατί ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία. Και παρόλο που είχα κλείσει σε άλλη δουλειά, είπα στον Γιώργο να μου στείλει το σενάριο για να του πω την άποψή μου». 

«Μόλις το διάβασα, του είπα αμέσως ότι το "Παρά πέντε" θα πάει χρόνια. Ήμουν σίγουρη ότι θα έκανε τεράστια επιτυχία. Αλλά δεν μετάνιωσα ποτέ για το "Βέρα στο δεξί", γιατί μου προσέφερε πολλά η συμμετοχή μου σε αυτή τη σειρά».

Η Ζέτα Μακρυπούλια αντί για τις «Σαββατογεννημένες»

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι όταν η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε ως Αμαλία στο «Παραπέντε», «έκλεψε» την παράσταση, κάτι που συνέβαινε κάθε φορά που εμφανιζόταν στη ζωή των πρωταγωνιστών. 

Σίγουρα ο συγκεκριμένος ρόλος είναι ένας ρόλος - σταθμός στην πορεία της Ζέτας Μακρυπούλια με την ίδια να χαρακτηρίζει σε συνέντευξή της τον Γιώργο Καπουτζίδη «ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»

Ωστόσο, η πρώτη επιλογή του Καπουτζίδη για τον ρόλο ήταν τελείως διαφορετική και με άρωμα από την πρώτη του επιτυχία στην τηλεόραση, τις «Σαββατογεννημένες»

Όπως έχει αποκαλύψει η Ελένη Ράντου, ο Καπουτζίδης είχε προτείνει στην ίδια, την Κατιάνα Μπαλανίκα και τη Ράνια Σχίζα να υποδυθούν και οι τρεις μαζί το πνεύμα που θα επεμβαίνει στις ζωές των πέντε όποτε θα χρειαζόταν. 

Οι «Σαββατογεννημένες» φέρονται να είπαν στον δημιουργό των επιτυχιών να «ξεκολλήσει» - με την καλή έννοια - από την εικόνα τους και να δημιουργήσει κάτι καινούριο, το οποίο αν μη τι άλλο στην πράξη τους δικαίωσε όλους, αφού ο ρόλος της Αμαλίας απογειώθηκε. 

«Ζουμπουλία», «Μαριλένα» και η ανταλλαγή που έκαναν Αγγέλου - Καπουτζίδης

Διαφορετικοί θα ήταν και οι ρόλοι της Ζουμπουλίας, της Μαριλένας, αλλά και του Φώτη και του Σπύρου εάν η σειρά είχε γυριστεί με την αρχική διανομή. 

Όπως έχει αποκαλύψει παλαιότερα στο «Μετά τα Μεσάνυχτα» ο Αργύρης Αγγέλου, αρχικά ο ίδιος επρόκειτο να υποδυθεί τον Σπύρο και ο Γιώργος Καπουτζίδης τον Φώτη, όμως, τελευταία στιγμή αποφάσισαν να ανταλλάξουν, ώστε οι νέοι τους ρόλοι να μη θυμίζουν σε τίποτα τους δύο ρόλους που είχαν υποδυθεί στις «Σαββατογεννημένες», δηλαδή τον Λαζάρου και τον Χοσέ. 

Τέλος, η Ελένη Κρίτα, η οποία υποδύθηκε τη Μαριλένα, ανέφερε πρόσφατα στο «Πάμε Δανάη» πως για τον ρόλο της προοριζόταν η ηθοποιός Σοφία Σεϊρλή, ενώ για τον ρόλο της Ζουμπουλίας η Ελένη Γερασιμίδου.

Ωστόσο, όταν τελικά για τον ρόλο της Ζουμπουλίας έκλεισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, οι παραγωγοί έψαξαν για μια ηθοποιό ηλικιακά πιο κοντά στην Κωνσταντινίδου και έτσι πήρε τον ρόλο η Ελένη Κρίτα με τους ομηρικούς καβγάδες ανάμεσα στις δύο συμπεθέρες να μένουν αξέχαστοι. 

Κωνσταντίνου και Ελένης

Η Ελένη Ράντου στη θέση της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι η σειρά που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επαναλήψεων με τους Ράντου - Ρώμα να έχουν ταυτιστεί με τη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1 αφού η σειρά προβάλλεται nonstop καθημερινά εδώ και δύο δεκαετίες. 

Και όμως το αγαπημένο δίδυμο μικρών και μεγάλων παραλίγο να μη συναντηθεί ποτέ στην οθόνη, αφού, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, ο Χάρης Ρώμας η πρώτη επιλογή για τον ρόλο ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Η Ελένη Ράντου υπήρχε μεν εξ αρχής ως σκέψη στο μυαλό των δημιουργών και του ΑΝΤ1, αλλά ο τότε πρόεδρος του ΑΝΤ1, Μίνως Κυριακού, είχε ζητήσει να προσεγγίσουν πρώτα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. 

Έτσι και έγινε, αλλά όπως έχει εξηγήσει ο Χάρης Ρώμας, η γνωστή ηθοποιός «εκείνη την περίοδο ήταν σε μια αναζήτηση. Μου έλεγε τη μία "άσ’ το για αργότερα, θέλω να γράψω κάτι δικό μου και δεν μου βγαίνει", την άλλη είχε απορροφηθεί σε μια σχέση… Γενικά, συνεχώς έπαιρνε παράταση η συνεργασία μας. Έτσι αποφάσισα να μιλήσω στην Ελένη, γιατί με τη Δήμητρα χάναμε χρόνο και εμείς δεν θα προλαβαίναμε τη σεζόν». 

Μάλιστα, δεν έκρυψε για τη συμπρωταγωνίστριά του: «Και η Ελένη επίσης δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Είχε πολλές επιφυλάξεις και κάναμε πολλά ραντεβού μέχρι να πειστεί ότι αξίζει τον κόπο να το κάνει. Την ευγνωμονώ που το κατάλαβε ότι κάτι δυνατό θα μπορούσε να γίνει μεταξύ μας».

Από πλευράς της η Ελένη Ράντου έχει δηλώσει πως όταν πρωτοδιάβασε το σενάριο, ο ρόλος της Ελένης Βλαχάκη θύμιζε πολύ «Δήμητρα» και χρειάστηκε να γίνουν αρκετές αλλαγές, ώστε να γίνει πιο «Ελένη».

Να σημειωθεί πως υπήρχε και τρίτη επιλογή για τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη και αυτή ήταν η Ναταλία Δραγούμη. Αν δεν δεχόταν κάποια από τις τρεις, το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν θα γυριζόταν καθόλου. 

Οι Τρεις Χάριτες

Η Νένα Μεντή στη θέση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι «Οι Τρεις Χάριτες ήταν ίσως η πιο πετυχημένη κωμική σειρά των '90s. Σάρωσαν σε τηλεθέαση στην Α’ προβολή τους, ενώ παίχτηκαν αμέτρητες φορές σε επανάληψη μέχρι και το 2000 οπότε και οι δημιουργοί τους ζήτησαν από τον σταθμό να σταματήσει να τις προβάλλει.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Νένα Μεντή και η Μίνα Αδαμάκη ταυτίστηκαν με την Όλγα, τη Μαρία και την Ειρήνη Χαρίτου αντίστοιχα και δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε κάποια άλλη ηθοποιό στους συγκεκριμένους ρόλους.

Και μπορεί οι τρεις τους να είχαν μοναδική χημεία στην οθόνη, όμως, η αρχική διανομή ήθελε άλλη αγαπημένη ηθοποιό να παίζει τη Μαρία Χαρίτου. Οι δημιουργοί είχαν προτείνει στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου τον ρόλο, αλλά εκείνη αν και αρχικά δέχτηκε, τελευταία στιγμή για προσωπικούς λόγους έκανε πίσω. Μάλιστα, την απόφασή της δεν είχε δείξει να συμμεριζόταν η καλή της φίλη, η αξέχαστη Άννα Παναγιωτοπούλου, όπως είχε δηλώσει η ίδια κάποια στιγμή.

Όπως και να έχει, οι δημιουργοί στράφηκαν στη Νένα Μεντή, η οποία μάγεψε το κοινό και είδε τη δημοτικότητα και το κασέ της να απογειώνονται εν μια νυκτί.

Σ’ αγαπώ - Μ’ αγαπάς

Ποιοι θα υποδύονταν αρχικά Δήμητρα και Θοδωρή

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;», αναρωτιόταν για δύο συνεχόμενες σεζόν η Δήμητρα Παπαδοπούλου ως «Δήμητρα» στο κλασικό πλέον «Σ’ αγαπώ - Μ’ αγαπάς» του Mega με τον «Θοδωρή» Θοδωρή Αθερίδη να μη δείχνει να συμμερίζεται τον καημό της.

Η χημεία των δύο ηθοποιών αποδείχθηκε μοναδική και μάλιστα, μαζί συμμετείχαν σε αρκετές διαφημίσεις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, ενώ πριν από πέντε χρόνια επέστρεψαν ως Δήμητρα - Θοδωρής με νέα μίνι επεισόδια για λογαριασμό της Cosmote TV.

Και όμως κανένας από τους δύο δεν ήταν πρώτη επιλογή για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η Εβελίνα Παπούλια και ο Κώστας Κόκλας ήταν στο μυαλό των παραγωγών, αλλά και οι δύο αρνήθηκαν τους ρόλους. 

Πρώτα αρνήθηκε η Παπούλια, όπως έχει δηλώσει η ίδια στο «After Dark», εξηγώντας πως «όταν διάβασα τα σενάρια, δεν μου άρεσαν καθόλου. Ευτυχώς που το πήρε η Δήμητρα και ο Θοδωρής και έφτιαξαν αυτό το υπέροχο πράγμα. Το σενάριο έπασχε, δεν υπήρχε σενάριο. Η Δήμητρα το έφτιαξε και το έκανε καταπληκτικό».

Έτσι, ο ρόλος της Δήμητρας προτάθηκε στην Παπαδοπούλου, η οποία ανέλαβε και τη διασκευή του σεναρίου προσαρμόζοντάς το στην ελληνική πραγματικότητα, αφού η αρχική σειρά, της οποίας τα δικαιώματα εξασφάλισε το Mega, ήταν καναδικής προέλευσης.

Η ίδια ήθελε τον Κώστα Κόκλα για τον ρόλο του Θοδωρή, αλλά εκείνος καθυστερούσε να απαντήσει, όπως έχει δηλώσει η ίδια, ενώ τελικά έκλεισε αλλού και έτσι μετά την άρνησή του, ο ρόλος του Θοδωρή προτάθηκε στον Αθερίδη και το πρωταγωνιστικό δίδυμο έκανε τη σειρά «κλασική».  

Οι Μεν και οι Δεν

Οι πρώτοι «Σταμάτηδες» πριν τους Ευείδη - Μάινα

Όταν η Νανά και ο Τίμος Σταμάτης μετακόμισαν απέναντι από τη Βάνα και τον Διονύση Δάγκα, άρχισαν να διαδραματίζονται ένα σωρό ξεκαρδιστικές καταστάσεις που κράτησαν το κοινό μπροστά στην οθόνη του για τρεις σεζόν.

Τζόυς Ευείδη - Στέλιος Μάινας και Άννα Κουρή - Χάρης Ρώμας έκαναν την τηλεθέαση των «Μεν και Δεν» να χτυπά «κόκκινο», ενώ τις σεζόν προβολής της σειράς συνεργάστηκαν με εξίσου μεγάλη επιτυχία και στο θέατρο.

Ωστόσο, οι δύο πρώτοι ηθοποιοί δεν ήταν η πρώτη επιλογή για το ζεύγος Σταμάτη. Αντίθετα, οι ρόλοι της Νανάς και του Τίμου είχαν προταθεί στην Κατερίνα Πετούση, η οποία στη συνέχεια υποδύθηκε για πολλά χρόνια την υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου, Πέρσα, στη «Λάμψη» και στον Χρήστο Ευθυμίου, τον οποίο το ευρύ κοινό είχε γνωρίσει μέσα από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και τον «Κακό Βεζύρη».

Χαρακτηριστικό ήταν και το γκεστ του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» ως ζωγράφος στο επεισόδιο «Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον θείο».

Ο πιλότος της σειράς είχε γυριστεί με την Πετούση και τον Ευθυμίου, αλλά κατά τη δοκιμαστική προβολή, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έκριναν ότι δεν ταιριάζουν με τους ρόλους και ζήτησαν την αντικατάστασή τους μέσω οντισιόν. Έτσι, η Τζόις Ευείδη και ο Στέλιος Μάινας έγιναν η «Νανά» και ο «Τίμος» και τα υπόλοιπα είναι… τηλεοπτική ιστορία.

Δύο Ξένοι

«Μαρίνα» και «Κωνσταντίνος» πριν τους Παπούλια - Σεργιανόπουλο

Μαρίνα Κουντουράτου και Κωνσταντίνος Μαρκοράς έβαλαν φωτιά στην τηλεθέαση για δύο σεζόν με το κοινό να συντονίζεται πιστά κάθε εβδομάδα στο Mega.

Η δημοτικότητα της Εβελίνας Παπούλια και του Νίκου Σεργιαννόπουλου που υποδύονταν τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους εκτοξεύτηκε και δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε άλλους ηθοποιούς στη θέση τους.

Ελένη Κούρκουλα - Γρηγόρης Βαλτινός
Ελένη Κούρκουλα - Γρηγόρης Βαλτινός | NDP

Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση, το αρχικό πλάνο που είχε ο δημιουργός της σειράς, Αλέξανδρος Ρήγας, ήταν διαφορετικό και περιελάμβανε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2017, «η ιδέα για το story είχε γεννηθεί πολύ νωρίς, όταν είδα το "Ωραία Μου Κυρία". Ο μύθος του Πυγμαλίωνα, δηλαδή ο μύθος της λαϊκής απλής κοπέλας που συναντάει ένα διανοούμενο και δυο κόσμοι ενώνονται με τον πιο παράδοξο τρόπο αμέσως, με γοήτευσε. Ο έρωτας που δεν γνωρίζει κοινωνικές τάξεις και συμβάσεις. Το είχα δει με την Αλίκη, το είχα διαβάσει, το είχα μελετήσει. Σκεφτόμουν λοιπόν να κάνω ένα έργο πάνω σ' αυτό... Ήθελα να κάνω κάτι μεταξύ του "Ωραία Μου Κυρία" και "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" και να της το προτείνω... Τελικά, η Αλίκη μου είπε να το κάνω, ότι είναι ενδιαφέρουσα ιδέα και μου πρότεινε την Ελένη Κούρκουλα ως ιδανική. Όταν πέθανε, το καλοκαίρι του 1996, είπα ότι η επόμενη επαγγελματική μου κίνηση θα είναι αυτό που μου είπε η Αλίκη».

Για τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά, η πρώτη επιλογή ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος, όμως, αρνήθηκε και έτσι ο ρόλος προτάθηκε στον Νίκο Σεργιανόπουλο. 

Μάλιστα, σε συνέντευξή του πριν από μερικά χρόνια, ο Γρηγόρης Βαλτινός είχε τονίσει πως δεν μετάνιωσε που αρνήθηκε τον συγκεκριμένο ρόλο αφού ίσως ήταν ένα είδος σίριαλ που να μην του πήγαινε τόσο πολύ και ο ίδιος θα προτιμούσε μία κομεντί και όχι τόσο εκκωφαντικά αστείο, όπως είχε πει χαρακτηριστικά. 

Ντόλτσε Βίτα

Ο αρχικός «Αντώνης Καλούδης» πριν τον Θανάση Ευθυμιάδη

Χριστίνα Μαρκάτου και Αντώνης Καλούδης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα στη θρυλική «Ντόλτσε Βίτα» με τους Άννα Παναγιωτοπούλου και Θανάση Ευθυμιάδη να ταυτίζονται με τους ρόλους τους χάρη και στη χημεία που είχαν. 

Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πριν από μερικά χρόνια ο Κώστας Κρομμύδας, αυτός ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Αντώνη, αλλά αρνήθηκε επειδή δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση.

«Ήμουν στο τρίτο έτος της σχολής και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με πρότεινε στον Αλέξανδρο Ρήγα για να παίξω τον βασικό ρόλο στο "Ντόλτσε Βίτα", αυτόν που έκανε μετέπειτα ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Εγώ τότε, παρότι έκανα δοκιμαστικό και με ήθελαν για τον ρόλο, είχα ψωνιστεί με το θέατρο τότε και έλεγα δεν θα κάνω ποτέ τηλεόραση στη ζωή μου -ήμουν στο Εθνικό Θέατρο και είχα και έναν μικρό ρόλο στην Επίδαυρο- και είπα όχι».

«Δεν ήξερα βέβαια, όταν αρνήθηκα, ότι αυτό θα γινόταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεόρασης», είχε πει χαρακτηριστικά ο Κώστας Κρομμύδας.

Είσαι το Ταίρι μου

Η Κατερίνα Λέχου στη θέση της Βίκυς Κουλιανού 

Μπορεί η Κατερίνα Λέχου να είχε παίξει νωρίτερα και σε άλλες πετυχημένες σειρές, όμως, ο ρόλος που την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα ήταν αυτός της Βίκυς από το «Είσαι το Ταίρι Μου», τη μόνη σειρά που μπόρεσε να χτυπήσει στα ίσια σε τηλεθέαση τον πρώτο κύκλο του «Big Brother» στην Ελλάδα που τότε «σάρωνε».

Ωστόσο, η πρώτη επιλογή για τον ρόλο ήταν η Βίκυ Κουλιανού με την ίδια να εξηγεί σε πρόσφατη συνέντευξή της για ποιον ρόλο είπε «όχι» τελευταία στιγμή λίγο πριν αναχωρήσουν οι συντελεστές για γυρίσματα στην Αυστραλία.

«Τότε έφταιγα εγώ. Ο ρόλος είχε γραφτεί για μένα, γι’ αυτό και την ηρωίδα την έλεγαν Βίκυ. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά για να φύγουμε για γυρίσματα στην Αυστραλία, αλλά νομίζω ότι είχα κλείσει με τον Λειβαδά για να κάνω θέατρο. Θα βρίσκαμε έναν τρόπο αλλά εγώ τους είπα "όχι"», είχε εξηγήσει στο περιοδικό Hello η Βίκυ Κουλιανού. 

Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; 

Μόνο η Ελένη Καστάνη ανήκε στο αρχικό καστ

Από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες που αγαπήσαμε μόνο η μία έπαιζε εξ αρχής στην «κλασική» σειρά του Mega «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή;» και αυτή ήταν η Ελένη Καστάνη

Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς, συμπρωταγωνιστούσαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ασπασία Τζιτζικάκη και μάλιστα, είχαν γυρίσει τέσσερα επεισόδια.

Ωστόσο, στη συνέχεια για άγνωστους λόγους η παραγωγή αποφάσισε να απομακρυνθούν οι τρεις πρώτες και να αντικατασταθούν. Έτσι, επελέγησαν οι Χρύσα Ρώπα, Ελένη Ράντου και Άβα Γαλανοπούλου

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει παλαιότερα η Ελένη Ράντου, αρχικά της είχε προταθεί ο ρόλος της Αλέκας (Χρύσα Ρώπα), αλλά επειδή μόλις είχε τελειώσει το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και δεν ήθελε να υποδυθεί μια γυναίκα που θα θύμιζε έστω εν μέρει την Ελένη Βλαχάκη, προτίμησε τον ρόλο της Ντομινίκ που δεν είχε καμία σχέση. 

Τέλος, άλλος ένας ρόλος είχε ξεκινήσει με άλλη ηθοποιό και αυτός ήταν της Ντίντας, της βοηθού της Αλέκας. Αρχικά η Ισαβέλλα Βλασιάδου είχε επιλεγεί για τον ρόλο, αλλά η ηθοποιός αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Τότε οι παραγωγοί αποφάσισαν να δώσουν και αυτόν τον ρόλο στην Άβα Γαλανοπούλου που ήδη έπαιζε την Πόπη. 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA