Η Αγγελική Νικολούλη ανανέωσε με το Mega και ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας (31/7). «Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει το φθινόπωρο στο Mega ανανεωμένο και δυνατό για να ρίξει φως σε νέες, σκοτεινές ιστορίες», αναφέρει - μεταξύ άλλων - η ανακοίνωση του Mega.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Mega
Το MEGA ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη.
Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εξιχνίαση των πιο πολύπλοκων υποθέσεων. Η αναγνώριση της προσφοράς της στην έρευνα έχει τιμηθεί, διαχρονικά, με πολλαπλές διακρίσεις. Η αξία και η αποτελεσματικότητά της έχουν χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση του κόσμου. Η πρωτοκαθεδρία τής εκπομπής της έχει καταγραφεί με τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στην τηλεθέαση.
Η Αγγελική Νικολούλη, με τον επαγγελματισμό, την επιμονή και το αλάνθαστο ένστικτό της έχει συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση και των πιο δύσκολων γρίφων, και θα συνεχίσει με αμείωτο ζήλο την αποκαλυπτική της έρευνα.
Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει το φθινόπωρο στο MEGA ανανεωμένο και δυνατό για να ρίξει φως σε νέες, σκοτεινές ιστορίες.
- Τηλεθέαση: Τα πρώτα νούμερα έφεραν χαμόγελα και εγκεφαλικά - Ποια εκπομπή έπιασε το 30άρι
- Πέταξε στα ουράνια ο Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ με εξωπραγματικό άλμα στα 6.20 στο Diamond League
- Ποιος ήταν ο μακελάρης της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς: Η γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και το αιματοκύλισμα των λαών
- Δεν ήταν «τέρας», ήταν σταρ: Πώς ένα αγόρι με 3 πόδια και 16 δάχτυλα κατέκτησε τον κόσμο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.