Ο «Άγιος Έρωτας» έκανε πρεμιέρα απόψε Τετάρτη (25/9) στον Alpha με διπλό επεισόδιο και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τη Δανάη Παππά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Από τα πρώτα της λεπτά η νέα σειρά του Alpha έδειξε να κερδίζει τους τηλεθεατές εάν κρίνουμε από τα κολακευτικά σχόλια που έπεσαν «βροχή» στο X / Twitter τόσο για τους δύο πρωταγωνιστές και κυρίως τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο όσο και γενικότερα την παραγωγή.
Μάλιστα, δύο ακόμα ηθοποιοί, πέραν των πρωταγωνιστών, οι οποίοι έκλεψαν τις εντυπώσεις είναι η Καλλιρρόη Μυριαγκού και ο Γιάννης Τσορτέκης, ενώ δεν έλειψαν και τα θετικά σχόλια για το σύνολο της νέας παραγωγής του Alpha.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.