Ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης (5/11) και μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «VIΠ-Καλά Γεράματα», αναφέρθηκε αρχικά στο θέατρο, σημειώνοντας: «Το παιδικό θέατρο με έζησε στην αρχή της καριέρας μου, ψυχικά και οικονομικά. Ήμουν τυχερός, γιατί ήμουν στο Θέατρο Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου, με μεγάλες σκηνοθεσίες. Ήταν παιδικές παραστάσεις που μόνο παιδικές δεν ήταν.
Καμία αντιμετώπιση ούτε παραγωγικά, ούτε υποκριτικά, ούτε σκηνοθετικά παιδικού θεάτρου. Τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο κοινό αλλά λατρεμένο. Αυτή η ειλικρίνεια και η ειλικρίνεια στη στιγμή του αν σου αρέσει κάτι και το ότι πρέπει να τα κερδίζεις σε κάθε στιγμή… Μπορεί 5 λεπτά να τα έχεις και μετά να τα χάσεις. Έχουμε ακούσει ατακάρες από κάτω».
Μιλώντας για τον ρόλο του στη σειρά, είπε: «Τώρα πια είναι πιο δύσκολα η κωμωδία στην Ελλάδα και γενικά την φοβούνται. Σε εμάς υπάρχουν σεναριογράφοι, ο Μάκης Πιτταράς και η Γωγώ Φώτου. Με την Μαρία Πετεβή γνωριζόμαστε περίπου 10 χρόνια. Ήταν σε μικρότερο έτος στην ίδια σχολή με εμένα.
Είμαστε ωραία παρέα και πολύ ωραία συγκυρία συνάντησης ωραίων ανθρώπων. Πρωτογνωρίστηκα με τον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους μας και σιγά-σιγά το χτίσιμο του κάστινγκ, του πού θα γίνει, πότε ξεκινάει, πώς θα γίνει, ήταν ένας μαγικός κόσμος.
Άρχισαν σιγά-σιγά τα τουβλάκια να κουμπώνουν. Διάφορα ‘όχι΄, διάφορα ‘ναι’ που κούμπωναν τέλεια, διάφορα ‘όχι’ που έγιναν τελευταία στιγμή ‘ναι’. Πολύ ωραία σειρά».
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.