Μενού
Αμήχανη στιγμή στον αέρα της ΕΡΤ: Η Μαριάννα Πετράκη περίμενε 14 δευτερόλεπτα μέχρι να «πέσουν» διαφημίσεις
Μαριάννα Πετράκη | (Glomex / ΕΡΤ)
  • Α-
  • Α+

Τελειωμό δεν έχουν οι γκάφες στην ΕΡΤ. Μετά το διπλό φιάσκο της Πρωτοχρονιάς που έφερε εκνευρισμό στη διοίκηση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, το νέο φάουλ συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (2/1) με πρωταγωνίστρια τη δημοσιογράφο Μαριάννα Πετράκη.

Η Μαριάννα Πετράκη αφού εκφώνησε το δελτίο ειδήσεων στις 12:00, έδωσε... πάσα για διαφημίσεις, όμως η ροή δεν αντιλήφθηκε τι είπε η παρουσιάστρια. 

Διαβάστε ακόμη: Το διπλό φιάσκο της Πρωτοχρονιάς που έφερε εκνευρισμό στη διοίκηση της ΕΡΤ - Έρχονται κυρώσεις;

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων έμεινε να κοιτάζει την κάμερα για 14 ολόκληρα δευτερόλεπτα, μέχρι το τμήμα της ροής να δώσει το διαφημιστικό διάλειμμα.

Η ίδια αντιμετώπισε με επαγγελματισμό το περιστατικό και περίμενε σιωπηλή μέχρι να «πέσουν» οι διαφημίσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...