Μενού
giamali
Αναστασία Γιάμαλη | Ant1
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε τη νύχτα της Τρίτης η Αναστασία Γιάμαλη. Η γνωστή δημοσιογράφος στην αρχή αιφνιδιάστηκε από μια ερώτηση του παρουσιαστή.

«Είσαι καλά; Τώρα που είπες πως ξυπνάς. Δε σε έχω ρωτήσει κι εκτός αέρα. Κοιμάσαι μόνη; Δεν ξέρω τίποτα για την προσωπική σου ζωή. Μπορείς να μου πεις ότι δε θέλω να μιλήσω για αυτό και θα το σεβαστώ, αλλά πραγματικά όταν κάποιοι έρχονται να κάνουν συνέντευξη νιώθουν ότι αν τους ρωτήσεις αν είναι μόνοι, παντρεμένοι ή χωρισμένοι… Για εμένα είναι πολύ φυσιολογικά πράγματα αυτά» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αρχίσαμε έτσι. Έχω σύντροφο. Δεν κοιμάμαι μόνη. Από εκεί και πέρα ανήκω σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων, που δεν ολοκληρώνονται από το να έχουν σύντροφο ή από το να κάνουν παιδί. Είναι καταπληκτικό για τους ανθρώπους που το θεωρούν ολοκλήρωση και το πετυχαίνουν και το εύχομαι σε όποιον το επιθυμεί και το ονειρεύεται. Εμένα δεν είναι αυτό το πλαίσιό μου.» απάντησε η Αναστασία Γιάμαλη.

Από εκεί και πέρα η Αναστασία Γιάμαλη μιλώντας για τις  προκλήσεις που αντιμετωπίζει, τόνισε ότι δίνει συχνά μάχη για τη μειοψηφική της άποψη, κάτι που, όπως είπε, της έχει κοστίσει.

«Δίνω μάχη για τη μειοψηφική μου άποψη συχνά και το έχω πληρώσει αυτό. Προσπαθώ να είμαι προσεκτική στις διατυπώσεις μου ώστε να μην είναι προσβλητικές. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να το βουλώσω. Νομίζω θα τα είχα βρει πολύ πιο εύκολα αν ήμουν περισσότερο υπάκουη και αν δεν έλεγα τόσο πολύ την άποψή μου. Το πιστεύω βαθιά. Από εκεί και πέρα, χαίρομαι που ακολούθησα τον δρόμο μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...