Μενού
Μπέττυ Μαγγίρα
Μπέττυ Μαγγίρα | NDP
  • Α-
  • Α+

Η επανειλημμένη έλευση της Αφρικανικής σκόνης στον Αττικό ουρανό προφανώς επηρέασε το τηλεοπτικό τοπίο, το οποίο την τελευταία εβδομάδα θυμίζει πραγματικά κινούμενη άμμο.

Αποφάσεις στην ενημέρωση επηρεάσουν την ψυχαγωγία και το αντίστροφο, dead line ημερομηνίες οδηγούν σε αποφάσεις fast track, πρόσωπα επιζητούν τον τηλεοπτικό τους επαναπροσδιορισμό και τον αναζητούν στις συναντήσεις τους με στελέχη τηλεοπτικών σταθμών και παραγωγούς. 

Στο «μικροσκόπιο» το πρωινό Σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1 

Με δεδομένη την παραμονή των Γιώργου Παπαδάκη («Καλημέρα Ελλάδα») και Γιώργου Λιάγκα («Το Πρωινό») στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 από Δευτέρα έως Παρασκευή τώρα η συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη σεζόν έχει μετατοπιστεί στο Σαββατοκύριακο.

Υπάρχουν φωνές εντός του σταθμού του Αμαρουσίου που θεωρούν δυσβάστακτο το οικονομικό κόστος της ζώνης με την προβολή δύο ζωντανών εκπομπών ανεξαρτήτως τηλεθέασης και προτείνουν την επιστροφή σε επαναλήψεις με παράλληλη επένδυση του εν λόγω ποσού στο prime time.

Βέβαια, ούτε τα νούμερα τηλεθέασης βοηθούν την εν λόγω ζώνη που δεν έχει να επιδείξει πρωτιές τη σεζόν που πλησιάζει στο τέλος της.

Η Φαίη Μαυραγάνη - όπως δείχνουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα - δεν είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα.

Αν εν τέλει η συνεργασία ολοκληρωθεί, τότε θεωρείται πιθανό οι εξελίξεις να επιταχυνθούν επηρεάζοντας και το «I Love Σου Κου» της Μπέττυς Μαγγίρα.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί η ζώνη να μην έχει ζωντανές εκπομπές, τότε η Μπέττυ Μαγγίρα θα μετακινηθεί ή στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ή σε αυτή τη ζώνη το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, το σενάριο αυτό είναι εξίσου πιθανό με τη δημιουργία νέας ενημερωτικής εκπομπής το Σαββατοκύριακο και παραμονής της Μπέττυς Μαγγίρα στη ζώνη 10.00 – 13.00 τις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

Σε κάθε περίπτωση η παρουσιάστρια θα έχει θέση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν καθώς το συμβόλαιό της ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Το ραντεβού που θα κρίνει τη μορφή της συνέχισης της συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA