Μενού
Ανθή Βούλγαρη
Ανθή Βούλγαρη | NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
  • Α-
  • Α+

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τη μητρότητα, εξηγώντας πως ο γιος της είναι ο μεγαλύτερός της έρωτας δίχως να κρύψει τον φόβο ότι η παιδίατρος θα της βάλει φραγή, μιας και τη ρωτάει τα πάντα.

Ακόμα η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο πότε θα επιστρέψει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Είναι τέλεια με το μωρό, είναι ο μεγαλύτερός μου έρωτας, φοβερό και πρωτόγνωρο το συναίσθημα. Η παιδίατρος θα μου βάλει φραγή! Με το παραμικρό τη ρωτάω τα πάντα για το μωρό. Δεν ξέρω αν εγώ είμαι υπερβολική. Αρχίζω όμως σιγά σιγά και χαλαρώνω. Σκέφτομαι πώς θα αφήσω το παιδί μου όταν πάω για δουλειά»,  εξομολογήθηκε η Ανθή Βούλγαρη. 

Αναφερόμενη στον σύζυγό της και το πώς είναι στον νέο του ρόλο ως πατέρας, είπε: 

«Ο Κώστας είναι πολύ πιο χαλαρός. Τώρα βέβαια όσο μεγαλώνει ο μπέμπης αρχίζει και αυτός να αγχώνεται».

Τέλος, η Ανθή Βούλγαρη απάντησε και στο πότε θα επιστρέψει στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στο «Κοινωνία Ώρα Mega», λέγοντας:

«Θα εξαντλήσω την άδεια της μητρότητας που έχω και από εκεί και πέρα επειδή μένει λίγος καιρός μέχρι να τελειώσουμε, θα το συζητήσουμε και με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και το κανάλι και θα δούμε πώς θα πάει».

«Μου λείπει πάρα πολύ η δουλειά γιατί την αγαπάω πολύ και κατά κάποιο τρόπο και η εκπομπή είναι παιδί μου. Όταν αποφάσισα ότι θα μπω στη διαδικασία να κάνω ένα παιδί, είχα πει ότι προτεραιότητα θα είναι εκείνο με ό,τι κόστος θα είχε αυτό στη δουλειά.

Σύντομα θα επιστρέψω εκεί προς το τέλος Μάϊου, θα δούμε αν θα γυρίσω τέλος της σεζόν ή με τη νέα σεζόν», κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA