Μενού
Ράδιο Αρβύλα - Αντώνης Κανάκης
Ράδιο Αρβύλα - Αντώνης Κανάκης | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Τρίτης (23/1) ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του θέλησαν να κάνουν μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» το δικό τους σχόλιο γύρω από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονης συζήτησης το τελευταίο διάστημα. 

Αφού λοιπόν προβλήθηκαν στο «Ράδιο Αρβύλα» αποσπάσματα από σχετικά ρεπορτάζ που έχουν μεταδοθεί όλες αυτές τις ημέρες, ο Αντώνης Κανάκης είπε τα παρακάτω:

«Στο #12 ξεκινάει η παράνοια. Τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν τραβήξει τα πάνδεινα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αυτό που τραβάνε τώρα είναι μάλλον ό,τι χειρότερο. Όπως ήταν αναμενόμενο, στη χώρα που ζούμε το τσίρκο ήταν αναπόφευκτο: το πολιτικό τσίρκο, το θρησκευτικό τσίρκο, το μιντιακό τσίρκο, το κοινωνικό… γίνεται πραγματικά χαμός.

Στην Ελλάδα -είναι φοβερό αυτό- ίσως είναι και η γεωγραφική μας θέση, αλλά και η κουλτούρα μας, είμαστε μόνιμα διχασμένοι σαν λαός. Οι μισοί ανήκουμε Αφγανιστάν, Ιράν, Ιράκ, Τουρκία και οι άλλοι μισοί είναι Γαλλία, Γερμανία, Λονδίνο, Αμερική. Είμαστε εκεί και παλεύει αυτό το πράγμα μέσα μας, παλεύουν αυτές οι δύο κουλτούρες, γίνεται σκοτωμός. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι είμαστε και γίνεται μακελειό.

Το τι λέγεται και το τι ακούγεται αυτή τη στιγμή, από τη μία η πολιτική ηγεσία χρειάζεται φροντιστήριο για ένα θέμα που εν έτει 2024 όλες οι χώρες του Δυτικού κόσμου το έχουν διαχειριστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Από την άλλη, έβγαλε σήμερα ανακοίνωση η Ιερά Σύνοδος, για ποιον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω. Πέσαμε από τα σύννεφα, διαφωνούν λέει με τον γάμο, ενώ εμείς περιμέναμε να δίνουν την ευχή τους. Δεν θυμάμαι να έχει γίνει ποτέ κάποια Ιερά Σύνοδος για όλα αυτά τα φαινόμενα παγκοσμίως κακοποίησης ανηλίκων μέσα στον κόλπο των Εκκλησιών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA