Μενού
Μίμης Πλέσσας - Αντώνης Ρέμος στο «Σπίτι με το Mega»
Μίμης Πλέσσας - Αντώνης Ρέμος στο «Σπίτι με το Mega» | (MEGA TV)
  • Α-
  • Α+

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όσο και αγαπημένους του φίλους.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος το βράδυ του Σαββάτου (20/4) στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» με οικοδεσπότες τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και μία συγκινητική στιγμή ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τον Μίμη Πλέσσα. 

Ο τραγουδιστής συνάντησε τον Μίμη Πλέσσα στο σπίτι του λίγες ημέρες νωρίτερα. Εκεί, ο δημοφιλής ερμηνευτής μας χάρισε το κομμάτι «Ένας ουρανός μ’ αστέρια» την ώρα που ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης έπαιζε πιάνο.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν έκρυψε την συναισθηματική του φόρτιση ενώ στο πλατό της εκπομπής Σπίτι με το MEGA, μίλησε με τρυφερά λόγια για τη σχέση με τον Μίμη Πλέσσα. 

«30 χρόνια και ειλικρινά η χαρά και η συγκίνηση μου ήταν τόσο μεγάλη. Μιχάλη, εσύ καταλαβαίνεις, όταν έχεις απέναντι σου τον Μίμη Πλέσσα πόσο μεγάλο πράγμα είναι αυτό για έναν καλλιτέχνη» εξομολογήθηκε ο Αντώνης Ρέμος.

«Έπρεπε να δεις, Ρούλα, τον Μίμη σε αυτή τη συνάντηση. Έγινε μεσημέρι η συνάντηση και αυτό ήταν το πρώτο μεσημέρι που δεν κοιμήθηκε, παρά έλεγε με αγωνία “ήρθε ο Αντώνης; Ήρθε ο Αντώνης;”. Και όταν συναντήθηκαν στο σαλόνι, έκλαψαν και οι δύο. Μια στιγμή φοβερή, έκλαψαν και οι δύο. Γιατί μας συνδέει μια φιλία και τον Μίμη με τον Αντώνη και μαζί τριάντα χρόνων» είπε η σύζυγος του μουσικοσυνθέτη, Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA