Το τέλος της συνεργασίας της με το ραδιοφώνο του Real 97,8 ανακοίνωσε στην εκπομπή, η Αναστασία Γιάμαλη, σημαίνοντας το τέλος μιας εποχής.
Όπως είπε η ίδια, ο λόγος τη απόφασής της είναι ο φόρτος εργασίας της και πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος πλέον, οπότε οδηγήθηκε σε αυτό.
Διαβάστε επίσης: Γιάμαλη στο φινάλε της εκπομπής: «Δεν περίμενα τόση ελευθερία, ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη»
Αναστασία Γιάμαλη: Τα χρόνια στον Real Fm
Η Αναστασία Γιάμαλη είναι στον Real FΜ από το 2019 κάνοντας μια πολύ πετυχημένη εκπομπή με τον Γιώργο Παγάνη.
Αν ετοιμάζει κάτι άλλο τώρα, θα φανεί στο προσεχές μέλλον.
Λίγες ημέρες πριν, είχε ολοκληρώσει την απογευματινή της εκπομπή στο Mega κάθε σαββατοκύριακο, λέγοντας πως είχε την απόλυτη ελευθερία του λόγου.
H ανάρτηση της Αναστασίας Γιάμαλη
Το βράδυ της Παρασκευής, η δημοσιογράφος έκανε και σχετική ανάρτηση, αποχαιρετώντας τους συναδέλφους της στον σταθμό.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.