Μενού
gletsos
Απόστολος Γκλέτσος | Mega
  • Α-
  • Α+

Ο on air τσακωμός της Βάσιας Τριφύλλη με τον Απόστολο Γκλέτσο χρόνια πριν από μερικά χρόνια σε εκπομπή του Mega είχε γίνει αυτό που σήμερα λέμε... viral. Ειδικά η ατάκα της αγαπημένης ηθοποιού πως «δε χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα ρε μα**κα» είναι, αντικειμενικά, από τις πιο επικές στιγμές στην ελληνική τηλεόραση.

Οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι και παρέμειναν καλοί φίλοι και μετά από εκείνο το ξέσπασμα. Το είχε πει η Βάσια Τριφύλλη σε διάφορες συνεντεύξεις που είχε δώσει κατά καιρούς. «Στάνταρ είναι στα highlight της τηλεόρασης. Φίλος μου παιδί μου και μπαίνω μέσα και του λέω αγόρι μου και μου λέει μην με ακουμπάς βδέλυγμα. Τι; Ήθελα να βεβαιωθώ ότι το άκουσα. Εμένα λέω είπες; Ο φίλος μου τώρα; Μπορείς να μπεις στα παπούτσια μου μια στιγμή; Δεν θέλω να έχω δίκιο αλλά όταν έχεις έναν φίλο που τον λατρεύεις και σου λέει αυτό λες πλάκα μου κάνει; Τι είναι αυτό τώρα; Τον είχε πιάσει ότι είχα πάει με τους Δεξιούς. Είναι και γιος αξιωματικού του στρατού και δεν είχε κανένα εμπόδιο στην ζωή του που ήταν γιος στρατιωτικού αλλά έπρεπε να έχω εγώ και δεν το κατάλαβα ποτέ. Τα βρήκαμε με τον Απόστολο» είχε πει η Βάσια Τριφύλλη σε μια από αυτές.

Τη νύχτα της Τρίτης ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Εκεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού «Ναι ή Όχι» κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν οι φιλίες χαλάνε για τα κόμματα.

«Χαλάνε! Ή δε γίνονται ποτέ. Εγώ δεν μπορώ να είμαι φίλος με έναν ακροδεξιό. Δεν μπορώ» απάντησε ο ηθοποιός και όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης του θύμισε εκείνο το σκηνικό με τη Βάσια Τριφύλλη, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: «Ε, όχι. Η Βάσια είναι δικό μας παιδί. Αυτό ήταν αστείο. Η Βάσια είναι αδερφούλα. Όχι. Όχι»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA