Μενού
markoulakis
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης | @ALPHA
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε η νέα σειρά του Alpha, Ο Γιατρός. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εντυπωσίασε στον νέο του πρωταγωνιστικό ρόλο, ως γιατρός κλινικής, ο οποίος μετά από πυροβολισμό χάνει μέρος της μνήμης του με αποτέλεσμα να ξυπνά, πιστεύοντας πως ζει 12 χρόνια πριν.

Από το πρώτο επεισόδιο, είδαμε την πλοκή της σειράς να εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) κατά τη λήξη της βάρδιας του από το νοσοκομείο, δέχεται μια μοιραία συνάντηση, όταν στον διάδρομο τον περιμένει ο πατέρας ενός παιδιού – πρώην ασθενή που έφυγε από τη ζωή.

Ο πατέρας, ο οποίος τον υποδύεται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, πυροβολεί τον γιατρό Ανδρέα Βρεττό, ο οποίος ξυπνά με αναδρομική αμνησία, μη έχοντας καμία ανάμνηση από τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ενθουσίασε με τον νέο του ρόλο τους χρήστες στο Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν τη νέα σειρά του ALPHA. 

 
 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.