Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν σήμερα η Σμαράγδα Καρύδη, «Ντάλια» μέσα από τον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά του Mega «Στο Παρά Πέντε», αποκαλύπτοντας πότε επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες.
«Για το Παρά Πέντε ήξερα πως θα γίνει επιτυχία. Όταν το διάβασα, δεν ήξερα ότι θα κάνει 80%, αλλά ότι θα πάει αυτό το πράγμα» είπε η Σμαράγδα Καρύδη, σχετικά με το «ένστικτό» της να καταλαβαίνει τι θα είναι επιτυχημένο και τι όχι.
Μάλιστα, σε ερώτηση για τη σειρά, η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε: «Θα κάνουμε κάτι, αλλά δεν μπορώ να σας πω πολλά. Θα κάνουμε κάτι ωραίο, θα είναι επετειακό, εκεί κοντά στις γιορτές».
- Στη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο ο Λαζόπουλος για τη νέα του σειρά: Ποια θα υποδυθεί την σύζυγό του
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πάσχω από ανηδονία, δεν έχω απολαύσει τίποτα»
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.