Μενού
Ο Άρης Καβατζίκης
Άρης Καβατζίκης | (ΑΝΤ1)
  • Α-
  • Α+

Ο Άρης Καβατζίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την περίοδο που ήταν διευθυντής στο περιοδικό «HELLO» που, όπως αποκάλυψε, ήταν η χειρότερη της ζωής του, ενώ ανέφερε μία άγνωστη ιστορία με την Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτοντας γιατί έφτασαν στα δικαστήρια.

«Έχω δηλώσει πως η χειρότερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν ήμουν διευθυντής στο «Hello». Παρ’ όλα αυτά, λατρεύω τα περιοδικά. Χωρίς να φταις και να εμπλέκεσαι, ως διευθυντής ξαφνικά βρίσκεσαι να ντιλάρεις οικονομικά διάσημα πρόσωπα. Αυτή η δοσοληψία δεν ήταν του χαρακτήρα μου, οπότε ήταν ζόρι. Δεν υπάρχει πλέον έδαφος για αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει το budget. Το ενδιαφέρον έχει στραφεί αλλού. Την εποχή των paparazzi στην Ελλάδα υπήρχαν φωτογραφίες που μπορεί να κόστιζαν μέχρι 5.000 ευρώ» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Με την Ελένη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, όταν ήμουν διευθυντής στο "Hello". Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια της κόρης της. Ήταν φωτογραφίες παπαράτσι, που ήρθαν από πρακτορείο. Οι φωτογραφίες ήταν από μια κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της από τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε μια ιδιωτική στιγμή. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο. Δεν το γνωρίζαμε. Το κέρδισε το δικαστήριο» αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA