Μενού
portosalte
Άρης Πορτοσάλτε | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, σχολίασε τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εντολή διαγραφής του Νίκου Φίλη, του Πάνου Σκουρλέτη και του Δημήτρη Βίτσα από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα, με ειρωνικό σχόλιο χαρακτήρισε τα όσα γίνονται εντός του ΣΥΡΙΖΑ ως το «ριάλιτι της χρονιάς». «Δεν υπάρχει και κανένας θεατρώνης να το πληρώσει κιόλας. Δεν γίνεται κάθε βράδυ να βλέπουν άλλο πράγμα οι θεατές, είναι μία συγκλονιστική παράσταση, μπράβο τους. Είναι το ριάλιτι της χρονιάς, αλλά πριν φτάσουμε εκεί πρέπει να πω πως ο Παύλος Πολάκης μισεί περισσότερους από τους μισούς εκεί μέσα» είπε στην αρχή ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αναμφισβήτητα είναι η παράσταση της χρονιάς, δηλαδή τέτοιο έργο δεν το κατεβάζεις με τίποτα. Φανταστείτε, να έχεις έναν σταθερό καμβά και κάθε μέρα να γράφεται ένα καινούργιο έργο, μέσα στο ίδιο έργο έχει καινούργια εξέλιξη» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Άρης Πορτοσάλτε: Η πρόβλεψη για νέο κόμμα

Στη συνέχεια, ο Άρης Πορτοσάλτε συμπλήρωσε πως βρισκόμαστε στην αρχή του πράγματος και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ανακοινωθεί νέο κόμμα, που θα προκύψει από τους διαγραφέντες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά για τα στελέχη, που θα περιτριγυρίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ό,τι μείνει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA