Τίτλοι τέλους, όπως φαίνεται, πέφτουν για την εκπομπή «Η Αυλή των Χρωμάτων», σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Facebook η Αθηνά Καμπάκογλου, για την οποία το προηγούμενο διάστημα πληροφορίες την ήθελαν να αντικαθίσταται από την Κατερίνα Παπουτσάκη την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Η Αθηνά Καμπάκογλου, η οποία είχε στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΣΗΕΑ ύστερα από όσα είχαν ακουστεί, αποχαιρέτησε την εκπομπή της ΕΡΤ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές για τη στήριξη όλα τα προηγούμενα χρόνια, ακόμα και στις επαναλήψεις.
«Το ταξίδι της «Αυλής των Χρωμάτων» εδώ τελειώνει… Χωρίς δική μου ευθύνη. Τελειώνει άραγε; Ή συνεχίζει σε άλλους ωκεανούς;
Η εμπάθεια της διοίκησης της ΕΡΤ δεν έχει τέλος, έκοψε ακόμη και τις επαναλήψεις, τις οποίες τιμήσατε με τα ποσοστά τηλεθέασης που δώσατε.
Από ότι φαίνεται, σύμφωνα με τα γραφόμενα στον τύπο, ο κ. Νικολόπουλος θα συνεχίσει να σας κάνει παρέα με μια άλλη αντίστοιχη εκπομπή.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή σας, όλα αυτά τα χρόνια! Αθηνά Καμπάκογλου», έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook η Αθηνά Καμπάκογλου.
- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Καιρός: Σήμερα (20/3) η πιο κρύα ημέρα της περιόδου - Οι εκτιμήσεις για την 25η Μαρτίου
- Συνεχίζεται και σήμερα (20/3) η απεργία των ταξί: Συγκέντρωση στις 10:30 στα γραφεία του ΣΑΤΑ
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.