Στο σημερινό Deal ο Θοδωρής ήταν πολύ άτυχος αφού τρεις διαδοχικές επιλογές του δεν του βγήκαν σε καλό αφού έβγαλαν εκτός τα μεγάλα ποσά.
Πρώτα έχασε τα 40.000 ευρώ και στη συνέχεια τα 70.000 ευρώ με τον παίκτη να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του παρά το γεγονός ότι είπε «έτσι είναι οι γύροι».
Από πλευράς του ο παρουσιαστής, Γιώργος Θαναηλάκης σχολίασε: «Όχι! Απίστευτο! Πω! 115.000 έφυγαν σε αυτόν τον γύρο».
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Γιώργος Λιάγκας: Του έκλεισε το τηλέφωνο ο Μιχάλης Γιαννάκος - «Μου έκανε τη μούρη κρέας. Άντε από ‘δω!»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.