Πρόκειται ξεκάθαρα για τραγική ειρωνεία. Ο Μανούσος Μανουσάκης έφυγε από τη ζωή ανήμερα των 35 ων γενεθλίων του Mega. Το κανάλι που έχει στην κατοχή του τη μεγαλύτερη επιτυχία του Μανούσου Μανουσάκη με το μεγαλύτερο ρεκόρ τηλεθέασης καθώς δεν έχει «πέσει» ποτέ μέχρι σήμερα το ρεκόρ θεαματικότητας των «Ψιθύρων Καρδιάς».
Ήταν στις 9 Φεβρουαρίου του 1998 όταν το επεισόδιο της δραματικής σειράς είχε βασική πλοκή την πρώτη ερωτική νύχτα του «μπαλαμού» Αντώνη (Απόστολος Γκλέτσος) και της τσιγγάνας Ερατούς (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους). Το επεισόδιο σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 76,7% με περισσότερους από 3.500.000 τηλεθεατές να καθηλώνονται στη συχνότητα του Mega. Έκτοτε ποτέ στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης καμία δραματική σειρά δεν σημείωσε αυτό το ποσοστό τηλεθέασης που συγκρίνεται μόνο με το φινάλε του κωμικού «Παρά Πέντε», μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και βραδιές Eurovision.
Διαβάστε ακόμη: Μανούσος Μανουσάκης: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του
O Μανούσος Μανουσάκης ευτύχησε να δει την πρεμιέρα της νέας του αστυνομικής σειράς «Το Δίχτυ» στη Δημόσια Τηλεόραση. Την επόμενη εβδομάδα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν και πάλι γυρίσματα της σειράς ενώ υπήρχε η πρόβλεψη και για έναν δεύτερο κύκλο που ουδείς πλέον γνωρίζει αν ο σκηνοθέτης των επιτυχιών είχε αφήσει επαρκές υλικό για να υλοποιηθεί. Αυτό που σίγουρα δεν θα υλοποιηθεί είναι η μεταφορά στη μικρή οθόνη του διάσημου διηγήματος του Δημητρίου Βικέλα «Η άσχημη αδελφή». Ήταν ένα από τα κλασσικά έργα που ήθελε να οπτικοποιήσει ο αξέχαστος σκηνοθέτης των επιτυχιών σε μορφή μίνι σειράς και σε συνέχεια των «Βαρδιάνος στα Σπόρκα» (Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης), «Ποιος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου» (Γεώργιος Βιζυηνός) και «Κρίσιμες Στιγμές» (Γαλάτεια Καζαντζάκη) τα οποία είχαν προβληθεί στη Δημόσια Τηλεόραση. Ο Μανούσος Μανουσάκης είχε την μεγαλύτερη επιτυχία του στο Mega αλλά σε βάθος χρόνου και συνεχόμενων επιτυχιών το έργο του φιλοξενείται στην ταινιοθήκη του ΑΝΤ1.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.