Μενού
Η ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη στην εκπομπή «The 2Night Show»
Βίβιαν Κοντομάρη | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη, ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (13/11) στην εκπομπή «The 2Night Show» και παρόλο που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επαγγελματική, αλλά και για την προσωπική της πορεία, για την αγάπη της για το θέατρο, τον φόβο της για την απόρριψη, τη σχέση της με τους γονείς, αλλά και με τον μονάκριβο γιο της.

«Ο αδερφός μου είναι ορθολογιστής, αποδέχτηκε ότι είμαι ηθοποιός όταν ήρθε να με δει σε μία παράσταση στην Πειραματική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Η μαμά μου, μου είχε εναντιωθεί τότε για το αν θα έχω δουλειά. Αν ο γιος μου, μου πει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός θα έχω ανασφάλεια για το μέλλον του. Μέσα μου το απεύχομαι» ανέφερε αρχικά και για πρόσθεσε για την αρχή της πορείας της στην ηθοποιία.

«Εγώ τελείωσα το σχολείο 17,5 και έδωσα κατευθείαν στο Εθνικό. Δεν πέρασα με την πρώτη, γιατί δεν είχα προετοιμαστεί καλά». Στην αρχή δεν είχε πάρει την τηλεόραση με καλό μάτι γιατί φοβόταν την έκθεση, όπως εξομολογήθηκε. Μάλιστα, ο φόβος της ήταν αυτός που της στέρησε μία συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο.

«Έχω μετανιώσει που απέρριψα τηλεοπτική συνεργασία με Γιάννη Μπέζο. Φοβόμουν την έκθεση και δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Στη σχολή δε είχαμε κάνει καν μαθήματα με κάμερες. Ήταν το πιο μεγάλο λάθος που έκανα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Πόσο έμοιαζε με την Μπέλα, που υποδυόταν στη σειρά «Το Σόι Σου»; «Ήταν μαγικό απόλυτα. Ήταν σαν να κέρδισες ένα Λόττο, ένα Τζόκερ. Υπέροχη συνθήκη, τρομερή ζεστασιά, αγάπη, αλληλεγγύη μεταξύ όλων και με τους τεχνικούς ήμασταν φίλοι. Όλοι έκαναν παράπονα όταν τελείωσε» είπε και πρόσθεσε: «Η Μπέλα μοιάζει αρκετά με τη Βίβιαν μόνο που η Μπέλα ήταν αισιόδοξη και είχε άγνοια κινδύνου».

Τι θυμάται από τη συνεργασία της με τη Ζωή Λάσκαρη; «Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε στο “Νύφη κουράγιο” . Τη σκηνοθεσία την είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε να βάλεις ένα τακουνάκι. Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα για εκείνη» ανέφερε και στη συνέχεια: «Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές. Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω. “Μην μου ξαναμιλήσεις” μου είπε και μετά με περίμενε στη στάση και μου λέει “δεν θα μου ξαναμιλήσεις;” και της λέω “φυσικά θα σου ξαναμιλήσω”».

Η Βίβιαν Κοντομάρη πρωταγωνιστεί φέτος στη δραματική κομεντί του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος Από Εμάς» και -όπως δήλωσε- θα την παρακολουθούσε ακόμα και αν δεν έπαιζε σε αυτήν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA